|
![]() |
#631 | ||||
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Privatnost i sigurnost podataka i korisnika
Dokle god većina odlučuje o manjini, stvari će biti iste. U prijevodu, ne možete ništa u vezi svega, samo razglabati po forumu. Da se razumijemo, 49% populacije su manjina isto kao i 1%. Ako većina želi Temu ili Face ili Insta te dobrovoljno davati svoje osobne podatke, manjina ima manje izbora i bit će oporba koja nešto skriva ili je čudan jer ne želi što i većina. Što prije shvatite, prije ćete se prilagoditi i manje se opterećivati zašto je tako kako je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#633 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam odgojen u vrijeme kad nisi bio siguran da li netko sluša kaj pričaš na telefon ili ti otvara i pregledava pismo, a o tome da te susjed ili familija može cinkati kaj si pričao unutar svoja četiri zida ne treba ni posebno naglašavati. Vjerojatnost za sve to je bila jako mala ako si bio "normalan" ali je uvijek postojala. Tak da, iskreno zaboli me. Naviknut sam od djetinjstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |||
Premium
|
Citiraj:
Yep. Neki dan naletio na clanak da se na temelju vibracija misa moze raspoznati govor. Tak da tak je kak je - moramo se zastiti oko ostalih malicioznih stvari sto i je poanta ove teme. I stoga: Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. Jučer u 18:04. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#638 | |
Premium
|
Ovaj put cu ovo postat ovdje ne u AI temu: Citiraj:
P.S. - AI je skoro svugdje vec sad..."let that sink in" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šalu na stranu, postoje gadgeti u koje su ugrađeni mikrofoni, a nisu za asistenciju, kakti radi nekih drugih funkcija, how yes no. EDIT: Izgleda da su počeli hakovati Viber, od kontakata koje znam dobivam poruke o promjeni broja u neke ukrajinske +380, tako da uključite 2FA što prije, ako niste.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. Jučer u 22:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ah, onda me tokeniranje ucini pismoznancem koji mora stalno potvrdjivati. Od nesocijalnih koristim iskljucivo Telegram, tko nece, ima glas/email i solarne nacine. WhatsCevap i ostalo, ne znam kakav kompliment da dobijem, nikad nisam ni razmatrao. Nedavno napisah na email poznatima, trazeci jedan stariji tekst, kriptografa Schneiera, posebno pod dojmom zadnjeg skupa poznatih radio amatera, koji se nedavno odrzavao. Te smo usaglasili da su prijasnja mrezna nastojanja, danas, gotovo besmislena. Te osim promjena obrazaca ponasanja, povratak je na prave frekve. Zato postoji obilje komunikacijskih kanala KV opseg 1-30MHz (global razina) VHF>UHF>SHF (lokalna).. web dostaje tek hitro sredstvo mirnodopske komunikacije. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja koristim google na svim uređajima i koristim whatsup od prvog dana kada se pojavio. ostalo ne koristim niti sam ikada koristio i doslovno mi je svejedno jel tko čita što pišem i što pričam jer vodim neopisivo dosadan i nezanimljiv život. da vam svima dam svoje podatke kladim se da ništa na cijelom internetu i uz sav AI chat gpt lgbtq+ svi skupa na cijelom forumu ne bi saznali o meni osim naj osnovnijih podataka sa moje osobne i zdrastvene iskaznice. eventualno bi možda saznali osnovnu i srednju školu. e sad zamislite da sam si imalo potrudio da nitko ništa ne sazna .... mislim dajte se uozbiljite .... preko noći mogu promjenit identitet i odradit s lažnim identitetom pizdarije i vratim se svom starom životu i džabe kontrola i sve. psi laju karavane prolaze. imamo premalo vremena na ovom svijetu da brinemo tuđe brige. posvetite se sebi i svojima i prst u uho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Kad čujem šta ljudi pišu, hjao.... ![]()
![]() |
![]() |
#645 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mogu oni svasta, ali najdraze im je kad drzava odredi obvezno cjepljenje i jos im za to da imunitet.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|