|
![]() |
#31 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Rekao je kako nebi bas overclockovao, ali na njemu je izbor. Samo kazem da je ova ASUS-ova ploca sasvim zadovoljavajuca, jedino sto nema PCI/AGP lock (nije neki overclocker). Ali sa druge strane se ne grije kao nVidia, a samim tim je i mnogo tisa jer nema zujalicu nego pasivni hladnjak. Ali, on kupuje pa neka odluci.
![]() |
#32 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
vidjet cu kolika je razlika u cijeni izmedju ploca pa cu onda odluciti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo ti još jedna preporuka....pogledaj moju matičnu u potpisu...sasvim je solidna,čak sam malo i klokao....ima ti 5PCI utora i 3 DDR-400......2 SATA i 8-kanalnu zvučnu.....nova ti košta 420-460kn.......i podržava tog Semprona......pozdrav!!!
![]() |
#34 |
Old School
|
Evo ljudi kupio sam semprona 64 3400+ i Gigabyte K8NS i sve spojio kako treba i upalio komp i nece da radi (uopce ne reagira monitor ali svijetle one diode ispred na kucistu). Spojio sam 9600Pro i 512DDR 400. Ajd brzo odgovorite ili da nosim nazad u hgspot i ve-mil da oni probaju. THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Old School
|
Ma sve je sjelo na mjesto a najcudnije je sto speaker nista ne prica (prvo sam mislio da ga nisam dobro spojio-pa sam onda i drugcije spojio speaker) i opet ne reagira. Sve sam odspojio i opet vratio i ne radi. Da nije stvar u biosu? Ploca je rev 2.0. Ili je tvornicka greska? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Old School
|
sve ok - probano kod frenda na kompu. Jel moguce da je tvornicka? |
![]() |
![]() |
|
|