|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel istina da se kod max adsl start paketa može mjesečno potrošiti do 750 MB umjesto navedenih 512 za istu cijenu? I jel istina da za sljedeći paket, koji košta 20 kn više, možemo umjesto navedenih 1 GB potrošit 1.5 GB? To bi trebala biti neka Fair rate ili tak nekaj..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Osnovni paket ti je 512MB (MaxADSL Start) Svaki sljedeci paket se naplacuje nakon sto potrosis vise od 50% paketa To bi ti u slucaju Start paketa znacilo ovo: 512+ 0.5 * 512 = 768 MB Znaci, mozes skinut do 768MB bez da platis sljedeci paket od 512MB. U slucaju sljedeceg paketa, znaci Start + 512MB prometa, bez naplate mozes skinut 1GB + 50% od sljedeceg paketa od 512MB (a ne od gige), znaci to bi bilo negdje oko cca. 1,3GB tj. : 512+512 + 0.5*512 = 1280 MB Eto, tako bi to trebalo bit. E sad, jedino ako i oni nisu poceli racunat da je 1GB = 1000MB (a koliko vidim u cijeniku - nisu), u tom slucaju sve brojke 512MB zamijeni sa 500MB i izracunaj si sam ![]() Evo pa si pogledaj sam, sve pise ako znas citat ![]() MaxADSL cijene
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() Evo ja sam danas dobio racun 20kn samo za osnovni paket, potrosio sam 744MB. Svakako nam javi kako je proslo i koje je objasnjenje za taj racun ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Stvarno ne mogu vjerovati! Prikopčali su me 18.10., nisu mi računali promet (tj. flat-rate u mom slučaju) za taj dio desetog mjeseca te cijeli jedanaesti i dvanaesti mijesec...:clap: Osupnut sam! ![]() Paket je onaj 512/nešto...Inače, brzina je ok (download 54kb/s). Inače na samu sam instalaciju dosta dugo čekao...kad sam podnio prijavu, II svjetski rat je bio pri kraju ![]() Nisam mislio da ću ovo reći, ali pohvaljujem T-Com ![]() Jedno pitanjce...Zanima me, zna li netko zašto se router ponekad mora resetirati(ugasiti pa ponovo upaliti)? Ponekad izdrži tri-četiri dana bez reseta, a ponekad ga moram i tri puta u jednom danu resetirat...jer brzina toliko padne da se ne mogu ni stranice otvarati... WTF je to? :confused: Piva za soldate iz T-coma(SS-coma) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Evo
Ovako brzina skidanja ti je ubiti oko 64 kbs, a to gadno ovisi o lokaciji na kojoj se nalaziš i od kud skidaš. Cod 2 radi oko 20 MB po satu. Ja sam na XXL DSL iskonov dsl jer max-a više ne nudi akciju 2 mjeseca flaterate,a cijene su ti iste. Ako imaš pitnanja gdje kako zašto bolje ti nazovi besplatan telefon 08009000 pa ce ti operater sve objasniti, to je za MAX-a DSl ,za iskonov XXL DSL je 08001000 promet za XXL dsl se gleda na https://secure.iskon.hr/korisnici/ a za MAX-a nemam blage gdje, ubiti nazovi i pitaj
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
Nitko ne zna zašto treba router poovremeno resetirati? I zašto nema nekog očitog pravila glede kada to treba činiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
a) koji router imaš? b) resetirati jer isti ne funkcionira, puca veza ili nešto treće c) routeri koje se dobije od t-com-a se povremeno jednostavno zblese, ali meni moj se515 radi savršeno, ovisno o modelu probaj sa novijim firmware-om
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
|
Imam isti taj Siemens se515... Pukne mi veza, da...mislim, piše da je spojen, ali je brzina 0. I onda ga ugasim, upalim...i sve opet ok... Nekad izdrži par dana bez reseta :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni je također pucala veza dok sam se spajao iz njegovog web sučelja. Napravio sam PPOE konekciju iz windoza i radi savršeno. Meni je pucala veza otprilike svakih sat vremena.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|