|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
mene sramota postat uopče kad se ovdje mučim sa celeronom... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
LOL! Tebi na 2.5GHz bartona odvrti za 42 sekunde, a meni na 2.2 za 43 sekunde??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kada propisno natrpaš Windowse, promijeniš 7 grafičkih kartica, promijeniš 3 antivirusa, 5 drivera za grafičku, 4 drivera za matičnu, izmjenjaš 5 kompleta memorije i testiraš sa još nekoliko, instaliraš i deinstaliraš 20-tak programa i sl., dobiješ i 45 umjesto 39. Na goloj 486-ici će stvar brzo ići, a ako stvarno koristiš komp, neće. To je jedan od glupljih testova za provjeravanje brzine kompa. S tim se provjerava stabilnost proca.
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
jel ima memorija veze sa ovim testom...?
PC E4400@3GHZ,ASUS|P5K-E(WiFi),Gainward 9800GT,2gb|800MHz,3x320GB,250GB,160GB,1TB,Samsung|DVD-rw,ChieftecBIG|Sharkoon(450W) HTPC A64X2|BE-2300+,AsusM2A-VM(HDMI),1gb|800MHz,2x500GB,1x640GB,Asus|DVD-RW,Frontier Prime 15M |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Meni je komp natrpan do jaja. Upravo ovo što je "Cancer" ![]() No, thx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma da...sad ispada da je rak pobro svu pamet svijeta. Trebam li reći da disk nisam defragmentirao barem 2-3 tjedna. Eto, zato sam se čudio...a ne znam baš da superpi ovisi o disku i driverima, isključivo o procesoru, a anomalije uz predspomenute mogu biti samo minorne. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajde provrti jedan test. Pokreni SuperPI da diska sheranog sa drugog kompa. Pošalji rezultat.
![]() |
#42 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
@ Roller - jesi ikada probao pokrenut neki test, makar i glupi 3dmark, na svježim windowsima i onda isti taj test za par mjeseci? Razlika je više neg očigledna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Ma sve je to OK...ali nazvati moj komp pripremljenim za benčmarkanje, a instalacija windowsa stara 8 mjeseci, instalirano hrpa hardvera + hrpa softvera + hrpa mreža i onda reć da moj rezultat koji za sekundu kasni za 300MHz bržim kompom nije dosljedan. Sad mene to toliko ne yebe što ja imam oko 16000 3dmarka, a svi vele da moja kartice ide i do 20000 bez beda. Meni komp radi dobro...i rijetko kad je upaljen kraće od 8 sati dnevno, stoga mislim da mi stroj baš nije za "benčmarkanje" i sustizanje nekih vrhunskih rezultata. Al eto...ispada prema ovom benčmarku brz kao i 15% brži procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
I to sa ovoliko procesa... Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije to baš neki mjerodavan benchmar,nije ni jedan,to je više za zajebanciju,usput pokušajte izgasiti sve programe u pozadini pa ga onda pokrenite,dobiti ćete bolji rezultat ![]()
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
59s : goood : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
Eto...sad se stvarno pokazalo da tih 300 i neš MHz više na tvom procu uopće ne znači puno. O tome sam i govorio, a odmah ste napali da je moje računalo "benčmark ready" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
39 sec 8kda3+ a64 @ 2200 1 gb corsair value @ 220 2.5-3-3-7 nisu neki clockovi masni, al je 49 h prime stable to mi znaci 10 puta vise nego dobar score u super piu...
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
37 sec konfa iz siga ![]()
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj: