|
![]() |
#31 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zalman i gotovo nabijem ti sve ostalo !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nemoj tako. Silenceri su isto pristojna rješenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo...nasao sam lagani review oba coolera: S tim sto je ovdje recenzirana C verzija zalmana a ne D. Arctic cooling vga silencer http://www.techpowerup.com/reviews/A.../VGASilencer/2 Zalman ZM-80C Heatpipe + vent. ZM-OP1 http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/ZM-80C/ Pa pogledajte koja razlika. STo se tice verzije D,jos nisam nasao recenziju. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Sky a sta ces svi smo mi malo napeti ![]() P.S. evo ti moj broj icq pa se javi ako moze 156-196-454
![]() |
#37 |
Premium
|
SKY kaj si tak nervozan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Javim ti se kad budem išao u grad i kad napokon od Nicholasa pokupim one filtere. U povratku od njega ti ih dofuram. Baš zato jer sam kod tebe vidio Silencera sam i rekao da je za te pare fenomenalno (što definitivno je). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Nisam čitao cijeli thread.Ja sam uzeo ATi1 silencer 220kn,oko njega mogu stat svi pasivci osim onih ispod njega koji moraju biti malo niži,snizio mi temperaturu za oko 20ak C na grafi,bio je u BUG-u test(ua,bua,BUG nevalja) i tu je i onaj Prvi silencer bio bolji od Zalmana C,moj izbor Silencer:lakši,bolji,manji ![]()
![]() |
#40 |
Guest
|
I totalno nemodabilan. It's no fun! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
Citiraj:
Glede konfe, nisam zelio govoriti ali kad te toliko zanima, to je "low-budget" racunalo sa nepemjerenim hladnjacima koji u njemu nemaju nikakvu svrhu, mislim da je ovo kratko i jasno. Dakako takav sastav konfiguracije te ovi tvoji postovi o "low-budget" komponentama dovoljno govori koliko si znalacki potkovan, te da ti je iskustvo vrlo duboko (negdje zakopano, treba ga samo odkopati, mislim da ce trebati godine). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
|
Aj ti nama napiši svoju konfu pa da vidimo. Za Sky-evu konfu reć da je low-budget je u krajnju mjeru smješno jer bi onda to mogao reć za konfe preko pola forumaša. Malo stani na loptu i razmisli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Banned
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Coolmer. 08.09.2004. u 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
Citiraj:
1. "low-budget" zato jer tako on cijeni sve sto je u jeftinijoj cjenovnoj kategoriji od onog sto posjeduje, bez obzira opravdava li doticno svoju cijenu postavljenim zahtjevima 2. njegova konfiguracija je kao da ju je slijepac s lopatom slagao zato jer je po ovome na koji je nacin osigurao hladenje neprimjereno (kako govorimo o hladnjacima), a sustav nema nikakve ekstremne performanse, kao sto je cjenovno gotovo premasio sustavom za hladenje vrijednost komponenata koje hladi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A ha znači ti smatraš pretjeranim hlađneje mobilca na 2,5Ghz sa SP 97, 9800 sa Zalmanom neznam u čemu je tu problem.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Headbangig Grunf!
|
ma ne coolermaster CP5-6 za 25kn
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
btw - Sky-eva konfa ima 100% bolje hlađenje od tvoje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
Citiraj:
Sad ga drzim na 250 FSB (1GHz) i radi fino a uopce se ne grije, memorija mi tak radi na CL2.5. Isprobao sam ga prode sve testove, a i radio mi je danima uzastopno kako sam morao neke DivX-ove komprat, primjerice 7 DVD-a (od ponoci do jutra) u DivX (v5.2) dvo prolazno, variabilni bit-rate u manje od 10h Average mu je oko 60FPS-a. Solidno? Zadnje izmijenjeno od: Coolmer. 08.09.2004. u 20:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
Citiraj:
Evo kad trazis pa pljuj, iako je smjesno da od mene trazis materijal kao da ga vec nemas, moguce je da i ti imas problema s vidom ------------------------------------------------------------------------------ Abit IC-7 MAX3 Intel Pentium4 2.8GHz@3.5 GHz (FSB 1GHz) + Zalman CNPS7000B-Cu 2x512MB Kingmax PC4000 HardCore (TinyBGA) (500MHz CL2.5-3-3-6) 2.7V ATI RADEON 9800SE SoftMod (380/340@430/390) + ATI Silencer 1 + AS5 1xSeagate Cheetah 18GB ST318453LW 15K3 SCSI320 8MB Cache 1xMaxtor 120GB IDE 8MB Cache 7200okr/s 1xWD 80GB 8MB cache 7200okr/s Pioneer DVD-R 107D Asus DVD-E616P CaseTek 1018BM + PSU Tagan 380W LG Flatron F900P ... ------------------------------------------------------------------------------ btw. komponente su pretezno mlacne CPU: AVG 40C GPU: mlacan, nemam senzor HDD: svi AVG 30C (hlade ih 2xYS Tech 80mm) ------------------------------------------------------------------------------ Bench ------------------------------------------------------------------------------ Sandra 2004 SP2b - arithmetic benchmark ALU: 10798 FPU: 4400/7721 - multimedia benchmark Integer: 26751 Floating-Point: 38259 - memory benchmark Int: 6004 MB/s Float: 6016 MB/s Futuremark 3D Mark03: 6808 PC Mark04: 5396 AquaMark3: 51.056 3D Mark2001: 21.148 DivX AVG 60 FPS ------------------------------------------------------------------------------ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Treba kaj skurit??
|
OK. I po ćemu je tvoja konfa nešto puno bolja od Sky-eve? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego coolmer neznam sto tebe jebe ali ocito manjak vitamina u tjelu... ovo "low budget" je smijesno koliko je to tvoj prc stvarno brzi od sky-evog.. Sto se tice hladjenja da imam para uzeo bi sve sto i on znas zasto zato sto se komp NECUJE kada se upali... Postoji ti jedna vrsta ljudi koji spadaju pod perfekcionsite eto ja sam jedan od njih i bez razmisljanja bi uzeo sky-evo hladjenje jer je prejebeno ispod 19db a hladi ko mutavo ... I njegova konfa je sigurno sveukupno skuplja od tvoje ....
![]() |
#59 |
Headbangig Grunf!
|
bože nepotreben li rasprave.
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
Opa, ovdje je postalo zanimljivo!:clap: Eto, Coolmer, meni se čini da ja ne trebam ništa govoriti, sam sebe ukopavaš. Jel uopće dolazi do tvog uma što drugi govore ili samo trubiš svoje? E, da, a ono da ne cijenim komponente koje su ispod mojeg cijenovnog ranga nije istina. Dokaži mi da je Silencer (bilo koji) bolji od Zalmana 80D+120 mm vent i blowhole. Ne možeš jer nije. Ali da ne obavlja više nego solidno svoj posao, to nisam nigdje rekao (dapače, tog Silencera branim u jednom postu). Sigurno, nudi more bang for a buck, ali za one koji idu cijediti zadnji hertz ili istweakati zadnji šaraf ipak nije optimalno rješenje. Što se tiče neprimjerenih hladnjaka, ipak imaju svoju svrhu. Da si malo stariji ovdje, znao bi kakav sam freak za tišinu. Radije imam visokokapacitetan hladnjak koji može biti i tih i jak, nego da se igram sa polovičnim rješenjima. A ovo u sigu je moja TIHA konfa (primjeti da nigdje nema kloka grafe) koja služi za surfanje i lagano igranje. kad trebam performanse, restart, load INSANE profile, ventovi na maksimum i da vidiš onda kako mobilac piči preko 2.5 GHz, a grafa se znoji na 430/340. Ali opet, novi si i to ne možeš znati. Posebno mi je drago što primjećuješ kad drugi griješe (da, što sam pogriješio osim što sam planuo? Sve sam ostalo rekao dobro, za razliku od tebe koji ne znaš osnovna pravila quotanja i odgovaranja?), ali u predjelu samokritičnosti kod tebe vlada pustoš. I ponovo, tuljenje na sav glas gluposti koje nisam nigdje rekao (Sve je low budget ispod mojeg cjenovnog ranga!? Ali ja imam low budget?! Koji si ti kua pušio/pio/snifao?) Hvala Bogu, imao sam dosta doticaja sa svakakvim komponentama, od ultra low end šroteks do stvari koje sam valjda prvi u Hrvatskoj držao u rukama. A jeftini napadi na moje iskustvo (zakopano ili otkopano), neuki um, elementarno poznavanje matematike (opet, prvi si počeo), te na kraju na konfu (a mislim da si valjda jedina osoba na svijetu koja je to ikad rekla, pogledaj malo link na PCEXu koji sam ti dao što misle o tome ostali), (BEZ IOLE RAZUMNIH ARGUMENATA!) govore o tebi samom. Imao si šansu da kažeš "Sori, stari, malo sam se zanio, evo ti jedan ![]() BTW : coolermaster CP5-6 ti je najjeftiniji cooler za procesor (i najjadniji, ako smijem dodati), ali opet, to već znaš iz svojeg ogromnog iskustva. Naime, meni ne treba SP97 kad mi je čisto dovoljan taj coolermaster. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|