|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Zagi, ako se ipak odlučiš za kupovinu preko bare, može jedna uslugica? Ja bih si htio uzeti jedan mp3 player kojega nema u hr ni susjednim zemljama, najbliži je u amazonu.de ali oni ne šalju u hr...ima ikakve šanse da mi to tvoj frend nabavi u USA? hvala!
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
On je tamo na nekakvom školovanju, a još ne znam ima li devizni račun ili master, pa ako ima šta od toga dobit ćemo igračke. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
Zagi srce si! ![]()
![]() |
#34 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Dilema, Trodilema, Nadogradnja
Imam prilično sličnu konfiguraciju glede procesora i ploče, i mislim nadograditi sa 1. asrock kt880 ploča 370kn 2. barton 2500 mobilac 800kn 3. 2x160gb hitachi serial ata 1500kn 4. još 512mb ram 700kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Dilema, Trodilema, Nadogradnja
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
segro je konzervativac. hahaha ![]()
![]() |
#37 | |
Propali Amigaš
|
Re: Re: Re: Dilema, Trodilema, Nadogradnja
Citiraj:
![]() Osim toga, dosta mi je bitan dobar serial ata kontroler (dosta snimam sa satelita), a tu VIA ipak ima prednost, bar do pojave ploča sa novim Nvidia southbridgeima (koji opet imaju lošiji zvuk) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Čekaj malo, nisi nikad probao nvidia čipset a tolike ratove pokrećeš na temu via/nvidia čipseti? Oprosti prika, ali nikako ne mogu cijeniti mišljenje nekoga tko tvrdi da ima nevjerojatno dobra iskustva sa KT133 čipsetom dok mu je nf2 sranje.
![]() |
#39 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
koritim nforce2.. ali stari moj.. preskup je , a nudi ..nista posebno ![]() to je za one koji zele bas nforce i tocka :clap:
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
wow Eladio, imaš najjeftiniju Epox nforsicu čija je cijena 30kn više od najjeftinije Epox KT600. Fakat je nvidia nabrijala cijenu :burn: Uživajte u bsodima i ostalim pizdarijama i fičrima koje via nudi u svojim superiornim sckA čipsetima. I nemojte mi govorit da nije tako jer znam da jest, i osobno sam si čupao dlake s glave zbog via čipseta. Ja krajem rujna pičim po nf4 i novog athlona, a vi i dalje živite u zabludi kako će se via jednog dana vratiti i, jelte, pokoriti nvidiu samo zato što se zove nvidia....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() A glede KT133, nije bio KT133 nego KT133A. Jedini loš VIA chipset mi je bio onaj za slotA, iakomi se čini da je zasluga bila dobrim dijelom i na Abitu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
yo imao sam nf 2 ultru sa 2 modula od 256 kingmax 433 mhz i nije uopce bilo problema...radilo je ko ludo a graficke je isto se nabrijavala...nf2 rocka za athlone ko nis..na boljeg....al ne kupovati nf3 150 neg 250...(150 ima par problemceka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ak se namjerava ic na OC onda Nf2. Inace moze i VIA. nF2 su brze od VIA ali je istina da zanju zajebavat sa memorijom posebice s Kingmaxom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
to je za ljude koji zele izvuci nesto vise.. i mobilci su potpuno opravdali na kraju kupnju tih ploca :clap: i ta se voda vec ohladila od kako se otkrila ![]() 2 aurellie : normalno da imam jeftinu epoxicu.. i durona.. i zadovoljavajuce je , i ja sretan ![]() probao sam brdo toga, blive me, i znam koliko sta vrijedi u performansama i cijenom.. mogu ti/vam pricati ohoho ..kroz ruke mi je proslo vec poprilicno AMD64 pogotovo otkako su "povoljni" itd.. ali cemu.. mislim da vise ima smisla pricati, sta je jeftinije.. i zasto ne kupovati nesto sto je bezveze "skupo" jer nisu svi u moguicnosti kupovati sve i samo najbolje ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|