|
![]() |
#31 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To su teške laži....što bi Ve-Mil mogao reći u mom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A šta da im radim, džabe se raspravljati preko telefona. Ili da ih tužim (a neznam kome), ili da se obratim uvozniku. Ne znam šta mi je pametnije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajde decki nek netko pomogne covjeku, ocito nije iz ZG, pa bi bilo u redu da netko skoci do diskonta24 "popricat" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
A eto vidiš ne radi. Rekao sam već. To je žešća lutrija, samo što ja sa njom nisam bio upoznat pre kupovine. Barem 50% vlasnika e8400 doživi da im zbog dotičnog razloga rikne xfx780i. Europske firme redovno nadoknađuju gubitak, dok naše balkanske ne. Ili barem ne ova balkanizovana Diskont 24 "kupi pa se slikaj" firma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Nazvao sam eSys, ljudima objasnio problem, pročitao serijski broj ploče. Rekli da im pošaljem, te ako ne radi da će mi poslati potpuno novu bez ikakvih problema. Takođe serviser je potvrdio moju priču da su te ploče mušićave što se tiče biosa i nove generacije 45nm procesora, te da su već imali takvih prijava poput moje i dok xfx ne sredi bios, vršiće se zamjena. Uglavnom, izgleda da će sve biti sređeno i to sa samo 5min. uljudnog razgovora. eSyis 100 bodova za korektnost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Pa normalno, nisam bezobrazan da ljude ne upozorim da ne ugrađuju na nju nove procesore (za sada), ipak je i meni ova zajednica izašla u susret i pomogla. Ljudi hvala puno na svemu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Samo, hoce li ti poslati plocu sa sredjenim BIOS-om ili opet staru verziju? Da ne bi opet bilo crkavanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Baš mi je drago kaj je sve dobro završilo. Dskont 24 cu odsad izbjegavati, kakvi to ljudi moraju biti da odhebavaju covjeka, a njima svejedno jer ne gube novac. Pohvala za eSys, svaka čast. ![]() Eh, i obavezno nazovi diskont i objasni ima kako su ispali pi*de na PCE i svim forumima, te da se ugledaju malo u ozbiljnije firme. pasamter bezobraznu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nikad nisam ni volio taj njihov jebeni cjenik sa tri cijene iste komponente, pas mater. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja ih isto od sad izbjegavam. Neka 939 ploča mi je kod njih na garanciji, kad mi to zamjene onda sam završio s njima. Bahate budale.
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Davno sam ja pričao kako je meni ploča bila TRI MJESECA NA GARANCIJI kod DISKONTA 24, s izjavama TIPA: "Dobavljač ne šalje ploču jer se kamion koji dovozi pošiljku nije još popunio pa im se neisplati" Itd itd.. mislim da je sve jasno i da mi ne pada na pamet opet kupovati bilo koju komponentu tamo bez obzira na ultra turbo niske cijene. A vi kupujte i dalje ![]()
![]() |
#46 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma meni se oni ne sviđaju najviše zato jer ničeg živog nema na lageru, sve je samo po narudžbi, ako oću naručivati i čekati onda mogu i drugdje kupovati, a bome nisu baš tolko jeftiniji da se isplati gnjavit...
![]() |
#47 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|