|
|||||||||||
|
|
#4201 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja bih lijepo zamolio poštenog nalaznika USB sticka Kingmax da ga vrati, može i nagrada. Bio mi je u đžepu na prsima i najvjerovatnije pri spremanju/vađenju love kad su forumaši plaćali -ispao. Ili kad sam se saginjao po torbu... |
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sta rec o zderonjama, klope puno, drustvo dobro... ![]() Jedino kaj nas je bilo dost, a kak sam ja jedan od (quote by Tor) pitomaca, pol ove nove ekipe nisam zapamtil...dobro, lazem, vecinu ovih starijih ljudi nisam zapamtil...ko npr. Tora, za njega nisam ni cul da je tam...![]() Mitzeka treba upoznat (ipak je on predsjednik), al vidim ja da on koristi taj svoj prigorski sam na forumu, u stvarnosti ne treba rijecnik prigorsko-hrvatski. Stvarno treba otic na zderonje jedanput...preporuka svakome... P.S. Jelc: Stik nismo nasli nigdje...sorry
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4203 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, da....bilo ja stvarno odlično....savršena klopa (pogotovo kobase i zelje) i društvo nadam se da ćemo to opet uskoro ponoviti ![]()
|
|
|
#4204 |
|
Moderator
|
Je, kobase su nestale u trenu...al bome ni svinjetina nije bila tak losa...uf...al onaj grah sa lukom me priklao... ![]()
|
|
|
#4205 | |
|
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Je bome me i sad kolje, a duga je noc pod poplunom. |
|
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4209 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nego, uspil sam probat sve, od priloga, do hrane, osim te proklete kobase... Al kaj je, je...kob Bake sam se osjecal kao doma ![]()
|
|
|
|
#4210 |
|
Strichek Moderator
|
Bilo je mrak ubio sam se od klope, baka mrak kuha. Fish jebo klizanje ovo je bilo dojaja. Ostao bi duže al sam na ogameu sam upao u falnagu pa sam se morao izvuč iz sranja i uspio sam... Fleks koliko si PLATIO vozačku??? Jelc nadam se da ćeš nać USB. Evo slika FKTovaca, Fleks a šta si fotonegeničan. Evo za sve koji nisu bili... Finije je nego kaj izgleda. Evo svima ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4212 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Odojak je bio genijalan, ne preveć masan, ne preveć suh taman kak treba. Kobase? jao smrt za takve kobase se ubija, grah? Hm onaj od panorame je bio zakon a vi papci na dnu trećeg stola ste skoro cjelu zdjelu grah salate ostavili, i uz to i zelja i restanog. Kaj bu Baka mislila o vama? Blatite naš ugled. Sram vas može bit. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Moderator
|
isusek, ne kenjaj ![]() Htel sam reci da je svinjetina bila fenomenalna, taman sam pojel one di je bilo cisto meso, s jedne strane malo zapeceno...mljac... a onaj grah sam samo ja jel...tak da...nisam ja kriv ![]()
|
|
|
#4214 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Super Moderators
|
Kaj je najbolje-još me neki dan baka pitala da bi napravila i "juhu za pijance" prije mesine...onak sa krumpačem, gljivama, kiselkastu...sad mi je žao kaj sam joj rekao da ne. A baš bi fino leglo nekaj na žlicu. Mislio sam donirati i 20-ak šiš ćevapa ali me je baka zeznula sa izborom klope-sad ću ih morati sam pojest ![]() |
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ispricavam se na upadu, ali cesto znam citati topic i vidim da spominjesh "baka", a nisam od pocetka u svemu tome, a i malo sam, jel, udaljeniji od zgb-a...taj restorancic u koji vi idete, to je neshto tvoje obiteljsko ili? ![]()
|
|
|
#4217 |
|
Super Moderators
|
Zove se "Bakina kuhiinja" Valjda Od tud baka... |
|
|
|
|
|
#4218 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma mjesto rula. Najeo sam se ko živina...... I uvjek je jebeno. Šteta kaj je rijetko Organizacija, pijača, hrana, društvo... Kaj bu ti više... I fight oko zadnje kobase I Vucko (kak ovo gay zvuči) ne seri. Dao sam ti pol kobase ![]() |
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() a znachi vi se onda sa njima dogovorite prije dolaska sto da spreme i koliko vas dolazi....lijepo. a vjerujem i ukusno. ![]()
|
|
|
|
#4220 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
You do not have the spirit of the žderonja ![]() Pogledajte si malkec stare slike ovo danas si nesmijete ponovit... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#4221 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ja sam samo uzivao u tome kak ju je on smazo u roku dok si reko @Isus Kod nas je ostalo graha jer smo pojeli sve ostalo sa drugog stola... ![]() Sve u svemu, fenomenalno...za 5 ![]() @buljo Koji si ti frik...trebali ste ga vidjet kad je dobil poziv da ga neko napada u Ogameu...oblio covjeka znoj ko nikad... ![]()
|
|
|
|
#4222 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo i mog skromnog doprinosa ![]() Samo me nemojte linčovati zbog ovog :clap:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
slike su :clap: , a i ždera.. Da mi bar nije ujutro kolokvij pa da sam se mogao doc posteno obzderat i popit koju zuju ![]()
|
|
|
#4224 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
dali to mene oči varaju ili se na ovoj slikci na licu umornog ratnika, očitava beskrajna sreća kaj nam se je pridružil i bar na kratko raskinuo bračne okove....:burn: Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:19. |
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Fleks i snjakma rulaju, so does jesus U a kaj je odojak bil dobar ![]()
|
|
|
|
#4227 |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
a u k ko je editirao slkice? nije normalan!!! dobroda nisam bil pa da opet ne dobim breskvu hahaha |
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()