|
|||||||||||
|
|
#3511 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
ponavljam, puno bolje u pkaetomat nego u pošt. ured. jest da su tebe zayebali sa paketomatom umjesto dostavom na vrata ali od dva zla, ovo ti je manje zlo
|
|
|
|
#3512 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Meni nekidan dosao neki mali djavo koji sam platio $1.5, a Postar mi naplatio 2.5EUR, zatrazio refundaciju ovih $1.5 i dobio natrag... Jbg, u minusu sam, al imam to sto sam kupio...
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3514 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Tak da netko tu nekog j...e ----- Nota bene - vratio mi se paket poslan za USA, kao odbila ga je američka carina (a prije nikad nije bilo problema) tako da su i tu počela sranja na razini EU-USA. |
|
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#3517 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Ono što je čudno u cijeloj priči, kao da paket nikad nije ni došao do US, s obzirom po trackingu gdje se ulaz u US nigdje ne spominje, i da na njemu nema nijedne oznake američke, nego su ko da su ga ove svinje držale par tjedana i onda same nakeljile pinky listić da je odbijen od strane američke carine. Pogotovo jer carinska deklaracija u 3 komada nije uopce s paketa uklonjena ni pogledana, nego je dalje bila zaklamana kad sam ga dobio nazad. Tak da fakat neznam koji im je game, samo znam da sam popušio novac nemali za poštarinu. |
|
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
A nije baš USPS cvijeće, SAD carinu da ne spominjem. Ako je neka zabranjena roba tipa baterije, parfem, alkohol i sl. to su naši dužni vraćat prije nego napusti državu, za ostalo je odredišna država nadležna. Napravi prigovor, napiši da ti je paket vraćen bez objašnjenja, vidit ćeš šta će ti napisat, uglavnom poštarinu će ti vratit ako ima osnove. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |