|
|||||||||||
|
|
#32341 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo već ima i trailer ![]() https://youtu.be/V4gkgoAu2-E?si=gwv-QWMeLxw7x-no Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#32342 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32343 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
jao braćo, od rakije glava ne boli, samo ne miješat!!!!! OT gledao Frankenstein (2025) nije loše, ali predugačko za to što je prikazano, moglo je i bolje.. ali ajde Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 25.11.2025. u 19:39. |
|
|
|
|
|
#32345 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
nisi brt, nisam ni ja vjerovao dok nisam probao (uvijek sam mislio da je rakija "prejaka", ali nije).. samo šljiva od rakije (ili šta voliš od rakije, travarica ovo ono) i ko bog si tu večer, i sutra ujutro.. samo ne kombinovat s pivom, ili ičim drugim.. mislim možeš dakako, ali tad ide kaos i nisi fin ne samo sebi nego i drugima! OT - nemam ot, izvinite admini, moralo se, znam da ćete razumit, i vi pijete ili ne bi bili pc ekspert admini da trpite sve ove napise na forumu (što trezan misli, pijam kaže), kad kombinuješ.. a rijetko valja |
|
|
|
|
|
#32346 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao jučer Predatora ovog zadnjeg, Badlands. Nije najgori koji sam gledao, da se pogledati, ali to više nije to. Od onog surovog, primitivnog predatora, ubojice, sada je predator praktički čovjek. Ono, gledljivo, rekao bi na razini svih novih filmova takve vrste, bez priče i ideja, brdo CGI-a, samo rokanje od prve do zadnje sekunde. I baš sam si razmišljao, taj film treba koliko glumaca? 3? Sve ostalo cgi. 6/10 od mene, bolje od svih AvP sranja. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.11.2025. u 14:36. |
|
|
|
|
|
#32347 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
@mommistake Općenito je to isto novi revizionistički trend, doduše započeo još s onim Twilight teen sapunjarom da se pojave koje su uvijek bile simbol zla (vampiri npr.) humaniziraju i relativiziraju. Oćemo dobit uskoro i Disney Aliena nekog antropomorfiziranog dobricu koji trči livadom za leptirima i cvijećem, umjesto da u mračnim hodnicima proklete svemirske lađe kasapi izbezumljenu posadu. |
|
|
|
|
|
|
#32350 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Predator: Badlands OK za trud i uvođenje svježine u serija, makar to je limunadica za mozak na pašu TRON: Ares solidno zbog slike i muzike, iako ovo nije Daft Punk koji je nosio prethodnik daleko bolje. Leto je solidan. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32353 |
|
Premium
|
Tron - nema veze ni s prvim, niti s ovim od prije par godina. CGI je dobar ako ništa drugo, priča nikakva, onak jedan klasičan SF film današnjice. Gledljivo, zaboravljivo, neponovljivo. ![]() I ne znam jel ste vidjeli Cameo, Gary Vee je u filmu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.12.2025. u 10:58. |
|
|
|
|
|
#32357 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo odradjujem maraton 28 filmova, nisam ih nikad gledao. Prvi film skroz oke, cak mi ni ne smeta kamera, daje poseban stih. Drugi film isto nije los iako je radnja enormno glupa. Treci film evo danas bi ga trebao zavrsiti do kraja, ali do pola filma sam preskakao. Mrsav je, isto je odlukama malo debilan... CGI boli za gledati, ili ja imam los rip ili akcijske scene izgledaju kao da su snimane u 12 fps-a. I onaj kill efekt nervira.
|
|
|
|
#32361 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Posebno urlanje, iirc HRT ga je pustio negdje oko 2004-05. sjećam se da sam s jednim šulkolegom komentirao wtf. od filma, njemu je bilo neshvatljivo kako u filmu se nigdje ne spominju trolovi unatoč imenu, nego - goblini ! |
|
|
|
|
|
|
#32362 |
|
Premium
|
RIP Cary-Hiroyuki Tagawa. Vidim njegovo lice, Mortal Kombat je odmah u glavi. RIP legendo. |
|
|
|
|
|
#32364 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
^Lobster mi je bio sjajan. Sacred Deer dobar. Njegovi filmovi su posebno iskustvo. Ali pocinjem dobijat taj osjecaj da su mu filmovi bizarni, samo da budu bizarni. The Favourite je recimo bio jako dosadan. Poor Things koji je imao mozda i najbolju atmosferu, nisam ni sagledao. Mozda burnout. Pogledam Bugonia ali nisam vise nahajpan na njegove filmove kao prije.
|
|
|
#32366 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nisam znao da je to taj lik, a njegovi filmovi su mi uvjerljivo najgori i najgluplji koje sam ikad gledao.
|
|
|
|
#32367 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sa at&t nije ispalo dobro, sad Netflix. Ne dopada mi se... https://www.nytimes.com/2025/12/05/b...y-netflix.html Sent from my 9469X using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 06.12.2025. u 06:33. |
|
|
|
|
|
#32368 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Steta, HBO je u zadnje vrijeme prednjacio u dobrim serijama. Netflix ce ovime dobiti hrpetinu naslova, pogotovo dobrih starih filmova. Jedno je sigurno, cijene idu gore. Sent from my CPH2645 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#32369 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ma WB je bio najgori po pitanju kontrole IPeva, licenci i patenata. Jednostavno je nemoguce da Netflix bude gori. Netflix ima para ko blata, ali nema dobrih originala. Sad im je samo nebo granica. Ono sto je zanimljivo, Netflix je preuzeo gaming IPeve. Mozda napokon dobijemo nemesis system za public use. Lol...
|
|
|
#32370 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Čak i meni, koji nisam redatelj, mi je palo više kvalitetnih načina za preniti poruku gledateljima (žena potvrdila da su bolje od snimljene). Ne znam, apsolutno ne preporučujem film, baš je gnjusan samo da bude gnjusan.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|