|
|||||||||||
|
|
#32191 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#32192 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32194 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Izgleda da je - kočnice, hidraulika (od Citroena) i servo. Prvo što sam našao. http://www.eurol.com/en/37-products/...id-citron.html
|
|
|
#32195 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam samo jedno pitanjce. Danas sam isao nesto obaviti nedaleko od zgrade i parkinga ispred jer sam za 10 min isao dalje u grad i nisam u garazu parkirao. I vracam se i svojim ocima vidim kako mi je lik bubnuo vratima u moja suvozacka. Bas sad kad vani nije pun k vremena. Dakle, udubina nije strasna, ali se malo vidi. Ostao je njegov lak i meni je malo skinuo. Jbg na kraju sam ispao naivcina jer sam poslao mail grupni u zgradi da mi se javi da nadoknadi stetu i stavio u oba lifta sliku auta pored moga. Ofc da se supendara nije javila. Jel mi ima smisla zvati policiju i prijaviti ovu stetu, buduci da sam vidio lika i slikao taj auto koji je ostavio lak na mom? Ili ce me odjebati? Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
|
#32196 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
|
|
|
#32197 |
|
Je suis Schumi
|
Nisam stigao. On je samo spicio u zgradu, a ja sam bio dalje. E sad u koji stan se zavukao od 92 pitaj boga. A ne znam kod koga je bio jer frajer tu ne zivi. Ali sam vidio auto par puta. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
|
#32198 | |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#32199 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sa C5 su kočnice su konačno odvojene. Zbog toga visokotlačnog sustava i jesu bili poznati po kočnicama koje su imale on/off režim rada. Kad je sustav bio ispravan, kočili su sumanuto jer glavni kočioni cilindar je radio na propuštanju visokog tlaka iz ovjesa (visokotlačna pumpa je drukala više od 140 bara ako me sjećanje služi, na žabi i 180 bara) u kočnice. To je rezultiralo jednim zgodnim "featureom" da se zadnji kraj ne bi dizao prilikom kočenja kao kod "normalnih" auta jer bi se propuštao tlak iz njega.
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM. Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 21.10.2017. u 23:23. |
|
|
|
|
|
|
#32200 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pitanjce s obzirom na cijenu: https://www.ekupi.hr/Akumulator-CIAK...D-1001626.aspx Dal smije 20ak Ah jači acu ić na auto od predviđenog? Da li to može štetit?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#32201 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Moze ic. Al mozda ti ga nece stic punit do kraja na kratkim relacijama, ovisi koliko ti je jak alternator. Ja bi se za te pare kockao naravno Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
|
|
|
#32202 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
https://www.ekupi.hr/Bosch-S3-12V56-...or-416413.aspx BOSCH 230 kn Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#32205 | |
|
Guest
|
Citiraj:
|
|
|
|
#32206 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Za bijeg s mjesta barem 6mj bez vozačke i 5000 krznaša kazne da nikome nepadne napamet tako nešto to bi bila primjerena kazna.... treba biti čovijek i snositi odgovornost za počinjeno a ne biti "pi**a" pa zdimiti ... |
|
|
|
|
|
#32207 | ||
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
__________________ |
||
|
|
|
|
|
#32208 | |
|
Guest
|
Citiraj:
|
|
|
|
#32209 |
|
Je suis Schumi
|
Ovo je dosta cesto u Zagrebu, gdje je ipak najvise auta. Nagledao sam se takvih situacija. Neki dan sam vidio dvojicu kako su se posibali tamo di Bujica ima studio. Taksist i jos neki mrga ![]() Na kraju sam pobrisao trag na vratima, jos je jako malo ostalo. A udubina ce se rijesiti. Malo sam se ohladio danas i ko yebe tu starkelju. Jucer sam bio zivac i dobro da ga nisam uhvatio jer se to dogodilo netom nakom sto me opet opalilo po dzepu na Slavonskoj. Ali dobro, to je moj problem kad sam kreten... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
|
#32210 |
|
Premium
|
Ja kad parkiram uvjek gledam da ima dovoljno mjesta da se otvore vozacka i suvozacka vrata. I onda da vidim da mi neko spizdio vrata, naravno da ako ga vidim da cu zvat policiju. Dok sam imao stari auto me nije tolko diralo, ali kad se odrices zbog neceg 5godina i onda dode debil i napraviti ti stetu. Pa ko nebi popizdio |
|
|
|
|
|
#32211 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
meni je najjače kad odem u neki centar ili neki velik parking, i parkiram u picki materinoj 100metara od svih, i vratim se i baš kraj mene se netko stane ima čoek pravo stat naravno, al daj, why ![]()
|
|
|
#32213 |
|
Je suis Schumi
|
Najbitnije je parkirati cim dalje od mjesta za kolica. Ono kad mama u tajicama od 130 kg ne moze dovuci guzicetinu pa da malom djetetu da ih gura... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
|
|
|
#32214 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#32215 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Al definitivno najbolje situacija mi je bila kod lidla tu u Krapini. Sparkiram se iza auta necijeg, ugasim auto i odjenom bum. Gledam kaj je, zena umjesto u prvu stavila u rikverc. Kaj reci osim ko ti je dao vozacku. |
|
|
|
|
|
|
#32217 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#32218 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#32219 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Pogotovo uzmi u obzir što si boldao. Sada ću te zamoliti da razmišliš o nečemu što se zove fizika. Znači, prislonio si vrata, nema ogrebotine. OK. Onda si sjeo u auto, i tvoja težina je spustila malo auto, automatski si mu pustio ogrebotinu ili udubinu. |
|
|
|
|
|
|
#32220 | |
|
Guest
|
Citiraj: