|
![]() |
#1 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Logitech MX Revolution - ne radi USB receiver
Ovako imam problema s Logitech MX Revolution... Ja ustekam njegov reciver u USB na kompu no on nece da mice strijelicu niti ga komp pokazuje kao da je u dometu... mis probam ugasiti upaliti opet nista... ostavio sam ga da se napuni opet nesta... probo kod frenda da instaliram drivere i sve isto program..... no opet nista... dali netko znas sto bi mogao biti problema? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jeste li napravili sinkronizaciju/uparivanje? Probali promijeniti kanal/frekvenciju, ako je moguće?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Je li ti javlja "usb device not working properly"? ja imam isti problem i ocito je problem u tom prijemniku. E sad,kako to rijesiti,zaista ne znam. Zanima me bi li itko bio spreman za novce uciniti uslugu i odnijeti svoj ispravni revolution s garancijom i tudim neispravnim usb receiverom i zamijeniti jednostavno za posve novi ili popravljeni? Je li to moguce uopce ili bi skuzili da jedno ne pripada drugome? EDIT: Kako stvari stoje uopce s tim frekvencijama? Je li moguce da na jednom usb rade i pravi i tudji revolution(ne u isto vrijeme, naravno)? I je li moguce tako izmijesati recimo Vx Revolution i Mx Revolution,npr..? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 14.11.2009. u 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uzmi mobitel i upali kameru na njemu , okreni mis i uperi kameru u laser ,ali moras pogodit kut i vidjet dali dolazi svjetlost od njega(lasera) , ako da onda ti je reciver u banani , a ako ne onda ti je laser krepo. Svaki mis ima svoju frekvenciju tako da nije moguce da dva misa rade na jednom reciveru
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ima za kupiti onaj novi logitechov univerzalni reciever za sve bezzicne miseve/tipkovnice. mali je i ne strsi toliko van iz kompa tako da je odlicno rijesenje. koliko vidim moze se 6 uredjaja nakalemiti na 1 univerzalni reciever http://phonestechnology.blogspot.com...-logitech.html http://www.nordichardware.com/news,9740.html http://www.logitech.com/index.cfm/172/2147&cl=us,en |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
ma proradio je mis sam od sebe hehe =) I jos uvijek me sluzi dobro |
![]() |
![]() |
|
|