|
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Tray znači da dolazi bez coolera i ima manju garanaciju, a problema može biti ako ne kupiš posebno cooler. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Tray verzija označava da procesor dolazi bez original coolera, te sa manje garancije. Dok BOX verzija dolazi sa coolerom i dužom garancijom. EDIT: McG je bio brži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I meni je bilo cudno, gledao sam prije par dana na Ve-muljov cjenik... cudno, ja osobno nebih kupio takav procesor, shta cu, svrsavam na Intel-ove kutije od procesora... toliko da mi se motaju pod nogama u sobi ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Ma to je idealno za one koji kupe proc i odmah neki bolji hladnjak(ne koriste stock, pa nisu bacene pare za nesto sto im ne treba) a i poliraju CPU da bude ravan. tako da ni garancija nije bed sto je kraca, posto ionako ne vrijedi,
![]() |
#10 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
na nabavi šiše da ga u adm-u ima za nekih ~2300 kn, piše d aje tray i da ima garanciju 3 godine ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nije da se smijem zato kaj mislim da me zafrkava, nego mi je smiješno da tako opće isporučuju tray procesore, mogli si barem neku kutijicu napravit. Uvijek sam mislio da je tray od strane proizvođača upakiran normalno u manjoj kutiji, samo bez coolera, baš iz razloga da si mogu oni koji žele, kupiti bolji cooler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
-------
|
Zna AMD da se roza paše uz sve, a dobro dođe za skretanje pozornosti, dok se na Korzu ispija čaj s emo ekipom. Roza je nova zelena. ![]() Hitachi ima ShockShell kutije za određene serije diskova. Ostali većinom furaju antistatičku vrećicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium moderator
|
Ja sam 3700+ SD dobio u rozoj spužvici, bez ičega. BTW zaboravih, u bundle je bila uključena gumica ![]() Hmmm...čudno...ali ako radi proc i ne grije se više od "box" verzija, ja bi ga kupio. Samo treba to saznati prvo.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma tray ko tray nema nikakve razlike osim mozda u garanciji.
![]() |
#25 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
autronic ima BOX izdanje proca jel ga iko ima na forumu i jel ga je tko clocko i koja je serija B3 ili G0?! ovo za tray verziju nebih htel komentirat heheh roza spuzvica lool heheheh al dobro. Stvarno ono pljunes 2 soma kuna a nedobijes ni kutiju strasno nesto! kutija kosta 20lipa ali ne to ti je box izdanje !! haha za hardove uff dobro je je ako dobijes vrecicu ja opcenito nedobijem ni to dobijem vrecicu od trgovine hehehehehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() neko te valjo dobrano..kao nov je..nikad instaliran ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mislim da sam skužio. Znam kaj je box, samo nisam znao da je tray samo malo ogoljena verzija boxa, mislio sam da je to neka probna serija koja je u k***u ili nekaj sličnog. Hvala na pomoči! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|