|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Razlika između omeginih i catalyst drivera??
Puno toga čitam po internetu kako su ti omegini driveri poboljšani ili tak nešto ali da li su bolji i pouzdaniji od catalyst drivera i ako ih instaliram hoće li mi donijeti neko poboljšanje u vidu perfomansi i sličnog.Molim pomoć Zadnje izmijenjeno od: Nini. 21.03.2008. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Omega i slični driveri su zasnovani na catalystu dakle modani su da bi dali bolje performanse ili stabilnost. Neke drastične promjene nečeš dobiti ali to ovisi od korisnika do korisnika. slododno ih isprobaj bez problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ovako ![]() na svojoj Sapphire x1650pro AGP sam imao oriđiđi drivere(ne znam koje točno catalyste). Serijske frekfe su mi 600/1400 Sa Catalystom je grafa išla na 675/1860 Maknuo sam jučer komplet ATi-jeve drivere i samo snimio Omega drivere Sad mi grafa kuca na 695/1900 MHz ![]() ![]() da radi se o x1650pro ![]() ![]() ![]() da, osijeti se razlika(NFS: prostreet) i nešto ljepša slika ![]() ![]() iskrena preporuka za drivere ![]() evo ti i link na te koje sam ja skinuo => http://downloads.guru3d.com/Radeon-O...load-1817.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisam siguran (nisam ih koristio) ali mislim da su to driveri za nabijat 3DČmark, tj max su optimizirani za naj score, neka me netko ispravi ako griješim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma i ja sam bio zabrijao, zaboravio da pricate o ATIu, za njega jos nije izasla vista verzija omege....bit ce, ne treba biti nervozan ![]() vidi se po komentarima lika da ga za vistu ( i troje ljudi koji ju koriste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni 8.3 ruše Vistu (BSOD) pa sam probao ove: Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
probao sam te Xtreme-g drivere i za razliku od original ati-jevih 8.3 daju 300-injak 3dcmarkova06 vise. nikakvi bsod niti freezanja se nisu pojavljivala, sve najnormalnije radi. Nekih pretjeranih razlika nisam primjetio, tak da sad njih koristim i sve radi odlicno. zasad.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..čudno,ja sam na njima prešao CoD4,igram Carbon dan/noć i Crysis online,koji je ultra-zahtjevan sam po sebi,a online još jedno duplo zahtjevniji,i bez ijednog brejka sam na 8.3.. to je očito zbilja stvar od usera do usera..pa koliko ljudi ima problema sa AGP ATi-jevim karticama a evo frend ima 2600pro i smije se,njemu je to sve super, ima stock drivere i igra se na mediumu.. ![]() ![]() imao sam te XG xtreme warcats,tako se zovu..nisam skužio baš da su neki performeri,makar u praksi..u teoriji piše da su dosta poboljšani u odnosu na kete obične..al sad opet..max 1 fps..da ćeš imati više..ako i to...možda,neko je napisao..slika da je bolja s Omegama..opet nekom je,nekom nije...sve ovisi.. ne možeš fulati s nijednima...u biti,to ti je pokušaj i pogreška..ovi ne rade,ajmo druge.. i tako ukrug.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Ati je izdao hotfix za one što im brejka catalyst 8.3. http://www.ngohq.com/home.php?page=F...&dwn_cat_id=18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni na primjer bolje radi catalyst driveri i to za jedno 5 fps.Kao što je gore napisano sve zavisi od usera do usera i slažem se da omega daju kvalitetniju sliku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|