Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2008., 14:02   #1
Ivan Bajlo
zzzzzz
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
da li se isplati zamjena ATI Radeon 9600?

pošto imam matičnu DFI LANParty UT nF3 250Gb sa ATI Radeon 9600 128 Mb, ne znam da li mi se isplati sada kupiti neku jaču AGP grafičku jer novi komp neće tako brzo...

ako da što bi ste preporučili?
Staro 07.03.2008., 14:08   #2
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
7600GT..maybe? ima ih polovnih za AGP..450tak kn..X1950pro AGP..sad su po 700tinjak kn..za AGP..i niže
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.03.2008., 14:16   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
naravno da se isplati ali za sta....to najvise ovisi o tome koliko love si spreman pljuniti. IMO najvise do neke 7600gt se isplati ici s obzirom na ostatak konfiguracije. iako osobno nikad ne bi za nju dao ovih 450kn koje dream spominje
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2008., 14:28   #4
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
naravno da se isplati ali za sta....to najvise ovisi o tome koliko love si spreman pljuniti. IMO najvise do neke 7600gt se isplati ici s obzirom na ostatak konfiguracije. iako osobno nikad ne bi za nju dao ovih 450kn koje dream spominje

istina..i ja sam razmišljao predložiti zamjenu MBO..jer postoje odlične s.754 i 939 ploče sa PCI-E utorima..što je mnogo jeftinije nego sad pljunuti 1000kn za staru AGP grafu..tipa 7900GS...

al time ulazimo u začarani krug daljnih investicija..osobno..prodao bi taj komp i kupio novi..danas zbilja za 3000 kn biraš komponente..ali to sve ovisi o autoru teme..

sa 9600pro se sve isplati..a opet,ovisi za šta..možda potražiti koju X1950pro AGP? makar..ne znam jesu im sredili drivere..meni se ta kartica,imho..zgadila..

za AGP govorim...3 tjedna nisam izdržao s njom...čuda neviđena od problema..

uvijek se može naći jeftinjak ploča sa pci-e utorom..zadržati sve komponente..i uzme recimo 7800GT..za 450kn se prodaje na newsima..ja bi osobno na to išao..ima shadere 3.0..za medium igranje dosta..256bitna je..i bok..a taj proc joj je taman..ako ne i malo preslab..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2008., 14:37   #5
Ivan Bajlo
zzzzzz
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Znači najbolje da pričekam dok ne skupim još malo para i kupim si novi komp pa sam miran.
Staro 09.03.2008., 16:19   #6
maky_zg
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
ne treba ti novi komp, ovaj moze izdrzat jos dosta, samo uzmi 7600GT za 400-450kn i miran si godinu dana sigurno.
Jedino ako patis da ti svi detalji budu na max., onda trebas novi komp
maky_zg je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2008., 17:14   #7
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma miran je vraga, gledam kod prijatelja kako im se kante s 7600gt pate s novijim naslovima, sjeces detalje dokle ide ali sve i dalje pliva na nekoj normalnoj rezi.
ali s obzirom na to da sada ima r9600 vjerujem da mu se nakupilo naslova za koje mu je ona bila preslaba pa ce imati zabavu neko vrijeme.
no nije to ni tako losa stvar jer ako cemo realno ni ja se bas nisam naigrao ovih novih naslova, toliku kolicinu bugova, rusenja i bog te pitaj cega sve ne nisam dozivio u cijeloj igracoj "karijeri" koliko u ovih zadnjih pola godine. najgore sto se vise ne moze ni na konzole pobjeci, od kada su postale poput PCa i ovisne o internetu sad i za njih igre izlaze nedovrsene pa im stizu patchevi netom
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno