|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
![]() moram prvo zahvalit svima koji su me uputili kako dodati chache L2 .... RADI ODLICNO....e sad kak da dignem fsb a da mi AGP i PCI frekvencije ostanu iste jer sama ploca ne moze to podesiti ....ploca je MSI KT3 ULTRA2.....Jel ima nacina da se i to napravi ....i dali ga u tom slucaju mogu dici proc na visu frekv..od 1800 Hvala .........punooooooooooo!!!!
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne. Ako ti ploča nema AGP/PCI lock, a nema. NE MOŽEŠ. Kratko i jasno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
ak ti ploca podrzava fsb 166/200, mozes! kod mene je isti problem (nemam agp lock), a furam ga na 200 mhz fsb (vidi sig) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e vidiš, možda bi me mogao uputiti kako to napraviti? na neki link, ili nekoga tko je to napravio? E, i sad, druga stvar. Da li se isplati uzet više novog Durona AppleBred 1800mhz/350kn, ili polovnog Athlona 1800+ Palomino/200kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
What's inside???
|
Citiraj:
2. duron, pogotovo ak je otkljucan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rule
|
moj duron je rađen u 29 tjednu i otkljucan je .....polemio sam mu L2 CHACHE i dobio sam 256 L2 i radi na temperaturi od 32 stupnja bez opterecenja i na 37 stupnjeva na ful opt.....tako da je taj duron makina za tu cijenu....moj problem je sto imam staru plocu pa se iz tog proca ne moze dobit onoliko koliko on moze a to je bar 2,2Ghz sa dobrim hlađenjem i jos malo volta ....ovi rade na 1.5 v i radi ko curica... ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
kak si to spojil, samo sa lemilicom i tinolom? metal kakvu zicicu, punil rupe i slicno?
__________________ |
![]() |
#10 |
What's inside???
|
ja sam omotal zicu oko 3 pina (za 200 mhz fsb), al ipak je preporuka (way jednostavnije) uzet 2 komada tanke zice od cca 5 mm duzine, savit u oblik slova "u" i samo gurnut u rupe na socketu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|