|
![]() |
#181 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sad bi se moglo/već se događa ista stvar sa CPU tržištem, nadam se ne još dugo.
![]() |
![]() |
#182 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kad naprave ozbiljne pomake u podršci za igre-to će onda biti posao...
![]() |
#184 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#186 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ma problem je po meni generalno što se uopće IŠTA u driverima optimizira za pojedini program...pa driveri i DirectX bi upravo trebali služiti tome da sakriju hardware od programera. Zato su tako i veliki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Mislim da ovo nije točno, veliki su baš zato jer se optiiziraju za pojedinu igru.
![]() |
![]() |
#189 |
Pink Floyd fan
|
Napisao su u produžetku i mislio sam da se odnosi na završetak prethodne rečenice, tj. da su veliki jer "driveri i DirectX bi upravo trebali služiti tome da sakriju hardware od programera".
![]() |
#190 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
PizzoZder
|
Ne idu nazalost. Opticka varka, skinuo sam, sve pripremio ali kujac, fali milimetar/dva da legnu kako treba. Pokusao sam nesto iskemijat ali jednostavno ne lezi na gpu kako treba. Cekam da izadje neka alternativa.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
nedju vf900 gore?! Gotovo, odustajem od te grafe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ili savinuti ? ili mozda neke kombinacije s sobnim ventom (a i proc nebi bilo lose malo jos dignuti) ? ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 02.04.2008. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
i ja sam odlucio uzet 3870x2 (: prvenstveno zbog cijene i koliko sam zaključio grafa je jaka ko zemlja ali malih problema sa driverima... koji ce se nadam se u budućnosti riješiti ! interesuje me jedno, uzecu corsair 750w naponsku zato sto cu CF raditi za nekih godinu dana i nadam se da ce ta naponska zadovoljiti 2 diska, oc-ani e8400, 2 dvd-rw, skystar 2, i 2 x 3870x2 u CF-u ! ako treba jaci napon molim da mi kazete da nebi opet morao ganjati naponsku a uzeti u obzir da mora biti +50w viška tj. lufta na naponskoj
![]() |
#200 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, 750W corsair ce ti biti i više nego dosta za 3870x2 CF. Možeš pogledati i ovog chiefteca, ukoliko želiš uštediti koju kunu/marku. Ima 2*8pin PCI-E + 2*6pin PCI-E i istu snagu kao i corsair prvenstveno zato što su iznutra isti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
jako fina naponska, uzecu u obzir ![]()
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo sorry na pitanju, znam da ima negdje odgovor ali nemogu nac. HD3870 X2 ide na maticnu Gigabyte P35-DS3R, dali ce radit normalno?? maticna nema crossfire. Eto pitam jer spajam rodaku komp i ne zelim pa da budem ja stogod kriv. ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
3870 X2 će normalno raditi na svakoj ploči koja ima PCI-E (x16) utor, bez obzira dali ploča (ne) podržava CF ili SLi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Pozdrav svima.ja sastavljam novi komp i uzimam ga za koji tjedan sve sam komponente sastavio samo se dvoumim izmedu jedne stvari a to je 1.grafičku karticu uzimam hd3870x2 i ja sam vidio u nitelu da saphire hd3870x2 kosta 2480 kuna a asus tek hd3870x2 kosta 3336 kuna razlika je skoro 1000 kuna a ja cu uzimati jednu od te dvi pa mene zanima kakva ja razlika izmedu te dvi kartice i koju je bolje od te dvi da uzmem ne bise volio zeznuti.unaprijed vam hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
razlika je u bundleu, uzmi jeftiniju, uglavnom 1000kn je previše bez obzira na sve, ipak se radi o istim karticama btw. daj pogledaj ponudu u drugim informatičkim tvrtkama, npr. ve-mil, hg-spot, links |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
A sto je bundle i utjeceli to puno naprimjer u igricama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Bundle je ono sta dobijes uz graficku ili neku drugu kompjutersku komponentu u kutiji, npr, razni kablove, igrice...... I definitivno ne utjecu na igrivost. ![]() kupi tog sapphire 3870X2 i ne brini se, asus je uvijek skuplji od drugih, bas zato jer je asus, a u ovom slucaju jedina "bitna" stvar u bundle je igra Company of heroes: Opposing forces" koja dojde cca ,350kn u ducanu, tako da 1000kn razlike nije opravdano.
![]() |
Uređivanje | |
|
|