|
![]() |
#32 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Neverwinter Nights 2: M.o.t.B ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
1) cod4 2) ut3 3) bioshock 4) episode2 5) gears of war 6) portal 7) dirt (ako ce se striktno igrati kao arkada) witchera imam instaliranog ali mi ga se stvarno ne da zapoceti igrati ima jedan dobar review ( http://www.escapistmagazine.com/arti...on-The-Witcher )- doista lik je savrseno opisao glavni problem koji imam s tom igrom: "the game that feels like work, generally isnt looking at a good writer" bas to, radje cu uciniti 100 drugih stvari koje nikad ne radim nego igrati witcher, jer osjecam se kao da ne igram radi zabave nego zato sto jednostavno moram (vjerujem kao i vecina wow/ogame igraca...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Samo cod4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Orange BoX(cijeli...) PES8 CoD4(al ono...)
![]() |
#43 |
Worldeater
Datum registracije: Jul 2007
|
NAJ igra : Call of duty 4 (ujedno i pozitivno iznenađenje što su već 3-put izdali odličnu igru) NAJ razočaranje : Crysis ( NFS:PS ipak na 2. mjestu zato što sam i očekivo da će bit njesra ![]() NAJ iznenađenje : Witcher (jel meni jedinom fascinantan odnos veličina zgrada i zidova naspram igrača i npc-a?) NAJ na_početku_glupo_a_kasnije_zakon : S.T.A.L.K.E.R. (jedva čekam nastavak (ekspanziju?) NAJ ma_znao_sam_da_će_bit_dobra : Bioshock (da nema COD4 ovo bi bila najigra) NAJ loša igra : Soldier of fortune (ovaj novi, više ni ne znam kak se zove, e to treba znat napravit... ![]() Realno gledano, 2007. god. bila odlična što se tiče igara, nek kaže ko šta hoće ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
COD 4 apsolutno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Creme de la creme: Enemy Territory: Quake Wars - zvjerska igra, zasluzeno jedan od originala u mojoj kolekciji (od 2 igre ![]() Call of Duty 4 - sta vise reci, takodjer original Bioshock - odlicna atmosfera, prica, grafika Sve što je Valve izdao je remek djelo ![]() To je sve sto sam probao iz 2007-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
crysis, cod 4, bioshock...
![]() |
#52 |
Premium
|
Nemogu vjerovat da je samo vas par spomenulo savršenstvo ( nakon stavljenih patcheva, ukupno 4 ) od igre, niti jedna se ne može mjerit ni po čemu, otvorena mapa, solobodan odabir misija, prica, AI, SVE, SVE i SVE... Pustimo sad na stranu koliko se je dugo radila i sve vezano uz to, ispala je perfektna i sa velikim nestrpljenjem ocekujem nastavak. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Nemam nekog redosljeda li izdvojil bi: Bioshock Witcher PES08 Neverwinter Nights 2 (nisam siguran dal to uopce je iz 2007) te DIRT (iako je zahtjevan i neoptimiziran - jedna od boljih voznji koje sam igral prosle god.)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|