|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Hmmm..ja na svojoj 3870 u 3dmark06 dobijem 7000 rezultat.Probao sa 7.12 catalyst pa onda sa 8.1 i na kraju sa Omega driver-ima.Sa Omega driverima dobijem jos najlosiji rezultat(6800) Konfig je: Athlon x2 4000 2gb Kingmax u dualu na 800mhz Mb ASUS M2N-E Sve to na Xp-u Zasto tako los rez???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
|
Ja takodjer mislim da bih trebao minimalno 8000 dobiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Daj barem baci SS rezultata da se vidi SM2.0/3.0/CPU Score... |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ova dva rezultata bi trebala biti barem oko 4500... ili nesto ne stima s karticom ili si nesto drugacije porihtao u 3dmarku.... driveri toliku ulogu ne mogu imati a opet koliko si ih isprobavao mozda da napravis neko ciscenje s driver cleanerom... ja koristim verziju 8.1 i rezultati se u redu, nista manji niti veci nego bi bili koristenjem drugih drivera... omega driveri koliko znam postizu bolje rezultate u igrama a nesto malo losije u 3dmarku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
|
Pri svakom mjenjanju driver-a sam ocistio sve sa driver cleanerom.Flashao sam plocu i maknuo antivirus.Sad sam dobio 7800 score.Na stranicama 3dmarka kad usporedis slicne sisteme kao moj,stoji da je najbolji rez bio 8300?Cudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
|
Citiraj:
@StArR ajde zavrti 3dmark na difoltnim postavkama i rezoluciji 1280x1024 pa onda napisi SM 2.0 I HDR/SM3.0 Score... pokreni gpu-z i ocitaj koliki su taktovi tvoje graficke? A one usporedbe na webu 3dmarka bas i nisu najbolje, poslat cu ti porukom nesto pa pogledaj inbox na forumu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
SM2.0 score i je više ovisan o procesoru, nego SM3.0, barem tako kažu rezultati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
definitivno sam se odlucio za ATI 3870 (Sapphire, nadam se da je to oke) ALI koju da kupim jer ima dve vrste pod istim nazivom: ![]() ili ![]() ...ja znam da prva (plava) zauzima jedan slot, a druga (crvena) zauzima 2 slota... e sad citam da postoji neka referentna i neferentna (koja je koja? i sta to znaci?...jer sam isto tako procitao da su referentne ajmo rec nesto bolje...) crvena mi izgleda bolje, ali da li je to tako? meni treba tiša i hladnija... a to je? hvala (stvarno isprika ako je mozda pitanje glupo ali eto da znam za u ubudce...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje je kojih uopće imaju kod nas? Mislim da one plave još nema. Da uzimam, radije bi si uzeo jednoslotnu jer zauzima manje mjesta. Postoji još i Atomix verzija koja ima drugačiji sistem hlađenja i isto je jednoslotna.
![]() |
#227 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
To su me zneznili u links ![]() btw ak ima neko da prodaje S1 nek mi se javi...ili dajte neke druge preporuke, mozda vf900+ mod by nino? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
|
Citiraj:
@DavidCroBBB ja bi uvijek uzeo crvenu, malo je skuplja no tako i tako je omjer ulozeno/dobiveno toliko dobar da ne treba jos rezat troskove i kupovat nekakve nereferentne modele... sapphire ili asus 3870 (crvena) s dual slot hladenjem je dobar izbor, ak je preskupa radje pricekaj mjesec dva da cijena padne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() @DavidCroBBB Onu crvenu ili identičnu takvu bilo kojeg drugog proizvođača. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
|
zar nije u linksu "politika" da kupljenu robu mozes vratiti u roku 7 dana? eh da... a ja sam vec mislio kako sam glup sto sam kupio asus 3870 koja je eto nesto skuplja... ali je referentna, automatsko hladenje radi i ono najvaznije vec je neko vrijeme imam, a da sam htio sapphire jos sad bi cekao jer koliko vidim toga nigdje nema, a i kad dode treba imat srece da ti ne umakne i zadnja pred nosom.... a i taj skuplji asus kad se odbije pdv vise nije toliko skup... u linksu su zaista mogli promijeniti opis u cjeniku... ipak je to links, nije bas i njihovom stilu tako "muljat" (mada nije velika muljaza) ali svejedno.... koliko sam imao iskustva kod njih uvijek sve bez greske... ja bi takvu plavu 3870 odma vratio... jer to nije to kaj stoji u cjeniku i sto se nekad pod tom sifrom proizvoda nalazilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#235 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Neka vide da nas ima...
|
Citiraj:
dakle referentni model je ova crvena a to znaci da je bolja, tisa i hladnija... ne igra mi ulogu sto zauzima 2 slota i sto je malo skuplja... zanima me koja je bolja, a to je "crvena" ok... i samo jos nesto... dakle osim (najskuplje) asusove koja je firmica dobra (ja sam zagrizo sa sapphire jer sad imam nekadasnju bestbuy po bug-u 9800pro od sapphire) pa da li da i sad uzmem sapphire ili to nije bas vise bitno? znam da se pisalo o tome ali nema konkretnog odgovora mozda sad ima ? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Neka vide da nas ima...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ako se ne varam, sapphire je ustvari bio proizvodni dio ATI-a dok se nije odvojio. A Asus ima najbolji bundle. ![]() Tako da moja preporuka glasi ili sapphire ili Asus. a u vezi sapphire 3870 Atomic edition (vapor tehnology) prema nekim clancima izdali su ih samo 300 komada, tako da doci do njih je jednako zgoditku na lutriji.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|