|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Sansun alu box
bok jel ima igdje osim u linksu ovaj alu box: http://www.sansun.de/sansun/englisch/alucase3.htm trebao bi bas taj od 500, medjutim Links mi rece da imaju samo od 120,390 i 700. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ne bih znao baš za taj od 500, ali ja uzeo ovaj od 700, i iskreno rečeno, uspio sam nagurati 220 medija u jednu trećinu kovčega, gdje bi trebalo stati 233 (dalo bi se još jedno 4, ali i ovako je prenagurano). Tako da, po mom mišljenju, u ovaj od 700 može normalno stati nekih 650-660. Možda je slično i sa 500 (npr. stane samo 450), pa vidi hoće li ti biti dosta. A razlika u cijeni između 390 i 700 je po meni mala (178kn vs. 238kn), pa bi 500 vjerojatno koštao nekih 200-220kn. Dodaš još 20-30 kuna i imaš više mjesta za medije. Inače, s obzirom da nisam na netu vidio podatke o dimenzijama, ako tebe ili nekoga drugog zanima, ovaj od 700kom ima dimenzije 45cm (š) × 35cm (d) × 18cm (v), bez ručki i kopči (dakle, dodaš još oko 1-2 cm (š i d)).
Zadnje izmijenjeno od: igorba. 09.09.2007. u 15:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Trece - kvaliteta kosuljica je poprilicno losa. Kovceg je osjetljivo nekvalitetniji proizvod od haminih ormarica u kojima ima i vise nego dosta mjesta tako da nije sve nagurano. Isto tako kod ormarica su kosuljice dosta kvalitetnije. Jedina prednost kovcega je povoljna cijena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovako ce mi on bit savrsen za kucni storage. ionako ga ne mislim nosat nigdje. jedino iz Linksa do kuce. ![]() i da, kad ga kupis, kak ga dobijes? u kutiji ili ovako..."golo". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U kutiji se dobije, ostalo će reći IgorBa jer je on dalje otvarao... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Je, je u kartonskoj kutiji. A unutra te čeka nekoliko iznenađenja: 1. Dva tanka ključića 2. Dvije vrećice s onim silikonskim (?) kuglicama protiv vlage 3. 350 dvostranih košuljica (ovo nije iznenađenje) kojima su prorezi samo urezani, ali višak najlona treba ručno ukloniti... 700 puta (ovo je iznenađenje) Inače, kvaliteta je za tu cijenu solidna, samo mislim da 700 komada ne stane. Mislim, stalo bi, ali je onda košuljice teško vaditi van, i još teže vratiti unutra. Po meni, maksimalno 660 komada (3 reda po 220), a i to je već nagurano. Da nije toga i potrebe ručnog vađenja viška najlona, rekao bih sve OK. Svejedno, za taj novac, dosta solidno rješenje.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Igorba ili još tko, ako je kupio ovaj kovčeg. Možeš li molim te uslikati unutrašnjost kovčega pa staviti link na imageshack ili rapid ili negdje drugdje. Ne mogu naći veliku sliku na netu. Zanima me kako su točno raspoređena ova 3 stupca košuljica...postoji li mogućnost da, ako nema neke pregrade između svakog stupca, košuljice prelaze iz jednog u drugi, pa se sve izmiješa? Uzeo bih si ovaj box od 700-injak komada, pa da riješim kaos u ormaru, ali nikako da vidim kako je to organizirano...mogu li se košuljice imenovati, radi lakšeg traženja (da imaju mjesto za papirić koji bih isprintao)?
![]() |
#9 | |
*
|
Citiraj:
Negativne strane su: Kvaliteta izrade samog kovcega. Kosuljice nekada ne sjedaju otprve kako treba na za njih namijenjeno mjesto jer je sistem dosta traljavo izveden. U kovceg ne stane 700 nego ~600 medija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
*
|
Citiraj:
Da se razmijemo nije problem staviti jednu ili pet tih kosuljica unutra, ali ako ih stavljas 10 ili 20 odjednom desava se da ne sjednu sve kako treba (pogotovo ako je guzva unutra). Nije sad to neka prevelika tlaka, ali ja sam prije toga imao hamin ormaric gdje nema takvih stvari. A sto se kutije tice - mislim da su sve te stvari od sansuna manje-vise iste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
ja zasad imam 400 medija unutra i sve stima. fino sam sve katalogizirao u WhereIsIt-u ("hash" mi je redni broj u kovcegu) i fino kad trazim nest, cap....za sekundu nadjem, a ne ko prije,tona spindlova pa nikad kraja... svakako preporuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Hvala na opisu. Budem si ubo i ja jednog....ionako ne namjeravam držati više od 400-injak medija, samo da se riješim spindleova.
![]() |
#14 |
Moderator
|
Ako nećeš prečesto micati kovčeg, jedini problem po meni je manji broj medija koji stane od deklariranog. Ako ćeš micati, težina (punog) kovčega bi mogla biti manji problem. Što se tiče kapaciteta, imaš tri reda po ~234 mjesta, ali realno je po meni moguće nagurati (pazi, ovdje nema navodnika) oko 3*220, a preporučujem i manje. Dakle, realno stane nekih 600-650 medija. Ovo da ne sjednu iz prve, to je zato što onaj plastični nosač na vrhu košuljice može ići lijevo-desno, pa se nekad malo pomakne, ali ja s tim nemam problema, samo ih poravnam jednim potezom palca i kažiprsta one ruke kojom ih ne držim ( ![]() Mislim da se sve u svemu isplati za te novce, naročito uspoređujući s alternativama. EDIT: Evo i par sljikica http://img02.picoodle.com/img/img02/...6m_08ca300.jpg http://img03.picoodle.com/img/img03/...0m_a9fac95.jpg http://img26.picoodle.com/img/img26/...9m_523faf5.jpg
Zadnje izmijenjeno od: igorba. 31.01.2008. u 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Hvala ti puno na slikicama- uslikao si kao profesionalac ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Cekajte malo, STOP ! Hocete reci da nemogu stati svi do zadnjeg? Bezobrazluk! Navikao sam da radne platnene CD-juse koje nosim za biblioteku backup zvukova, nikad nemogu primiti do kraja sve medije. Tocno pred 80% dva para su smetnja. Ako ih ocistim, onda mogu uredno strpati ostale. Ako to ne napravim, jako se napinju mediji prema kraju. Ali da ovi "limenaši" nemogu primiti? Tega nisem znao ![]() Morphe, Ambasadore Hama Dobre Košuljice ![]() Sto se misli poduzeti na poboljsanju i zastiti potrosaca? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Dečki su u biti zaračunali koliko stane košuljica x2, a kada se popuni DVD-ima, debljina više ne dopušta da stane jednak broj medija u odnosu na to koliko ima mjesta u košuljicama ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
*
|
Upravo tako ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ispricavam se sto dizem temu iz krajnjeg paka foruma, al eto mislim si kupit ovo i sad imam jedno pitanje. Buduci da imam sve uredno napisano na prednju stranu svakog CDa/DVDa, kolko se to vidi u toj kutiji?? Naviknut sam na one torbice koje se listaju kao knjige, al eto treba mi nesto gro vece.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikako, ako naguraš preko 600 komada... Za takvo listanje maraš staviti tri puta manje medija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ma onda necu to kupovat. Hvala decki... To mi nikako ne odgovara, a nema sanse da bi radio katalogizaciju toga svega... Imam 4 komada >>ovakvih<< i mislio sam prec na nesto mozda malo ljepse, al vidim da necu. Pogotovo zato sto jedan taj manhatan za 200komada kosta 4,12 €... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|