|
![]() |
#11462 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11464 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
01.02 Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara Hamm Hammova bolja polovica Mad_Duke - Nakon preko pol godine! MAHER Evo-sad sam se čuo sa Torom i odlučili smo se bacit u trošak i tebi i Vuci kupit paket Lupocet čepića, tak da možete doć na Ždere a da se ne morate brinut o temperaturi ![]()
![]() |
#11465 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, da, mogo bi ja zippa dovest da im strucno cepice stavlja.....bez ruku ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11467 |
Super Moderators
|
Mi se brinemo za tvoje zdravlje a ti tako.... Kaj se tiče sklonosti-mi smo to samo kupili, bumo dali Fleksu da aplicira gdje treba ![]() Mislim da je on završio školu za medicinsku sestru ![]()
![]() |
#11469 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
........../////////////////////////////////// ..........l..................................____l ..........l...............______......../...... l ..........l............................../........l...............((..___..)) ..........l...........................l./..........l..................l.l_l.l ..........l..................((.o..))....((.0.)).l..................l.....l ..........l........................................l..................l.....l ..........l.............................._.........l.................l......l ..........l...........................................l.............__l......l__ ..........l..................________________l........__l....l......l...l-- ...........l..l................/l__l__l__l__l__l__l....../....l....l......l...l...l ...........l..l............../...................../......../.....l...................l ...........l............../__.__.__.__.__./.............-l...................l ...........l............./___l__l__l__l__l/_..................................l ...........l............(................___...)................................/ ...........l..................................................................../ ...........l_____................................l.........................../ ......................__________________l..............l............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11472 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ocito si je kupio eee pc pa sada spama dok i kenja (barem je to sam izjavio da ce mu za to sluziti) ![]() a ti syssa, prije je bio BB, sta je sada u igri ? ponos ratkajevih ? ![]() ![]() ovo su samo zapazanja jednog vjernog citaoca ovog topica ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11473 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prvo bih htio reci da ja ne spamam po forumu nego samo blago oftopičarim. Onda bih htio reci da ja nikada ne psujem. Kad nazovem nekog debilom to nije psovka nego cisto realna procjena necijeg stanja. Tako da molim lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11474 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#11476 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nemorate me čekat. Slobodno pojedite i moj dio i popijte jednu za mene. Došao prije sat vremena od doktora pa mi je uvalila iglu u guz. Neki diuretik za pišanje. Utrnula mi cijela noga. Pišo sam već tri puta u sat vremena. Kao to će mi sniziti tlak (bio je 200/120) i pojačala mi je dozu tableta za duplo. Još me poslala na ultrazvuk bubrega i na Rebro u Hipertenzivnu Ambulantu zbog Maligne hipertenzije zbog mogućnosti srčanog ili moždanog udara. ![]() I još sam dobio neke tablete protiv kašlja jer ove koje pijem imaju za kontraindikaciju kašalj. Idem i po četvrti put na WC. ![]()
![]() |
![]() |
#11478 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11479 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Uz misli na obojicu Žderonja, Mitzeka i AMDejca, da čim prije ozdrave i pridruže se starom jatu pri Baki, a stavljajući sol na ranu Jelcu, dinstam zadnji paket puzica iz škrinje na tri glavice luka i liz adidasa. Na kraju na to idu trajbana jajca. Jelc, dobar tek ti želim a sutra se možda vidimo ak' se na vrijeme vratim sa Sljemena...treba ponekad i radit' ![]()
![]() |
#11480 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#11481 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11482 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
01.02 Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara Hamm Hammova bolja polovica Mad_Duke - Nakon preko pol godine! MAHER Buljo Mental na lagani nagovor javio da dolazi i to ni manje ni vise nego na klopu. Jelc javi baki da joj je bolje da pripremi dosta klope, or else. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11483 | ||||
Super Moderators
|
Citiraj:
A bar bi bil među prijateljima... ![]() Možda bi trebao potražiti i drugo mišljenje kod nekog drugog specijaliste, koliko sam ja skužio odkad su ti počeli mjenjati ljekove tebi je sve gore i gore? ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ljudi počinju kapat već oko 16.00, klopa je u pravilu oko 17.30-40... Znaš gdje se Ždere? bdw-AMD-jac, da ti naručujemo onda one neslane povrtne ljige?
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 31.01.2008. u 22:00. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11485 |
Super Moderators
|
![]() |
Uređivanje | |
|