|
![]() |
#1 |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Meni naj igre u 2007 godini su:tetris,pacman,puzzle... ![]() ![]() ![]() Salim se a sada stvarno:Bioshock,Crysis,Cod4 to je to. A sada da vidim vas i vase naj ire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Obzirom da slabo igram FPS-ove, ja glasujem za Test drive Unlimited. Iako igra ima svojih mana, prekrasna grafika okoliša, izvrsni modeli s još boljim interijerima, velika mogućnost kretanja, ogromna i egzotična lista automobila na izbor, motocilkli, povratak in-viewa i još par detalja predstavljaju dostojan nastavak priče koju smo zadnji put čitali (igrali) sada već skoro davne '99 s NFS 4 High Stakes. ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Orange Box. Sve u njemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Po meni Bioshock i COD4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
CoD 4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
crysis.
![]() |
#13 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#15 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
COD 4 sto se tice gameplaya,a atmosfere STALKER ![]()
![]() |
#19 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() RPG 2007.!? Erm...za PS2 Rouge Galaxy. Opcenito najbolja igra 2007., bas je i nemam... Recimo Bioshock, cisto zbog ugodaja. Prosle godine je takoder bila susa u gejmanju za mene. Ceka se ova i DMC4 & Assassin's Creed(i nova grafa). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
meni je najbolja cod4...nema bolje po meni |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Od loše ponude u prošloj godini izdvojio bi samo The Witchera. Stvarno vrhunska RPG igra. COD4 je odličan, ali brzo dosadi. Igra nema dubinu. Još uvijek igram BF2 uz pokoju rundu COD4 tu i tamo. Nadam se da će 2008. biti puno plodnija za nas igrače. Nestrpljivo čekam Assassin's Creed, FFOW te napokon neku objavu o tom BF3 o kojem se toliko bruji i nadam se da će bar jedna od njih zaslužiti moju pažnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Citiraj:
ROGUE GALAXY !!! Znam je napamet presao sam je 3 puta jedna od nadrazih igrica:zadobra grafika,prica zane povjerovat ![]() ![]() ![]() MENI naj drazi RPG su:Final fantasy XII jedna od naj tezih igara,Rogue Galaxy radi predobre price i The Witcher nemam rijeci ![]() ![]() ![]() Eto to su moje omiljene RPG igre koje sam presao po 2,3 puta!!!! Ajte sad vi sa svoim komentarima?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
FPS.ovi HL episode 2 bioshock COD4 crysis RTS.ovi World in conflict C&C 3 i COH opossing forces Trke samo jedna Test drive unlimited kojeg jos i dalje igram.... Avanture Agatha christe novi nastavak RPG ne igram tako da je to to.... najvece razocaranja po meni je NFS pro street od kojeg sam ocekivao 100puta vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|