|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Clive Barkers Jericho
Evo nam novi horor šuter od Klajva Barkera....Đeriho. Po screenovima izgleda ohoho, ja skino demo pa ću vidjet popodne kad dođem s posla. Eo link za demo pa navalite ko oće...mene baš zanima. ![]() http://www.gamershell.com/news/41965.html
![]() |
#2 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
demo odigran....i sve u svemu oečkivao sam drugačiji tip borbe...ovo je više polu FPS/RPG------mislim oke to funkcionira...ali meni zamorno vodat neke likove uz sebe stalno,iako svaki od njih je očito prijeko potreban za proć misiju! ovaj demo npr.bez Church nemoš proć.... grafika....odlična...malo pretamna,ali mene je iznenadila,može bit i zato šta odavno nisam odigra noviji FPS....:-D jedino je krv katastrofalno napravljena....ko da je želatina ne krv....! eto...isplati se jedan gb potrošit na ovaj demo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Slažem se gelede grafike, stvarno je mrak, i radi ko grom, bez balavljenja....ali odigrao sam demo samo 4-5 minuta tako da nisam ni kontrole stigao skužit...samo da moraš mijenjat likove da bi pršao dalje. Nešto kao Republic Commando. Budem poslije odigrao sve pa ću vidjet...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Igra je odlična, od grafike pa igrivosti i opće atnosfere.... jednostavno odlicno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Evo i ja nabavio igru i počeo igrati.Dojmovi su super jedino što perferiram FPS čisti(odigrao CoD 4) pa mi treba više dok skužim sve mogučnosti i komande(mjenjanje likova da bi prošao dalje) takvu igru još nisam probao.Igru vrijedi probati kome se sviđa takav naćin igranja.Igra više naginje na horor(puna nekih spodoba i koje kolju i režu,opasne i treba dosta municije da se ubiju).Naravno ukoliko je netko odigrao(trebao bi malu pomoč)jer sam zapeo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, i ja je igram. Super mi je, nema kaj. Grafika je predobra isto ko i igrivost. Samo, ako je to nekakv nastavak na onaj stari Clive Barker's, mislim da se Undying zvao il tak nekak, onda ono...Igre mi nisu baš istog žanra. Prvi je bio ''čisti'' FPS, dok je ovo neka mješavina. Baš ovo kaj je gore tdominov spomenuo, ovo mijenjanje likova i to. Toga nije bilo u Undyingu, al ajd, dobro je kaj su neš novo ubacili. I nije baš neki horor, meni više vuče na rasturaljku neku...Uglavnom, igra je OK i vrijedi probat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Evo ukoliko je netko odigrao igru ili je došao do tog nivoa ja zapeo pa molim pomoč ako tko zna.Zapeo sam kod onih malih betonskih kupola što stalno pucaju i izranjaju neka čudovišta šta kako i na koji način proči to mjesto??? Unaprijed hvala za pomoč. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
btw koji su sys req?
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Igra koja iziđe za skoro sve postojeće konzole u isto rijeme ne može biti dobra. Ja sam je prešao jer ima izvrsnu priču (što drugo očekivati kada je piše poznati pisac), ali igra je daleko od dobre. Tipičan FPS sa puno pucanja, spawnanja monstera, pa još pucanja. 7 članova ekipe (Jericho squad) su poslani da istraže što se događa na bliskom istoku, ali u biti svi znaju što se događa osim njih samih (i Preachera, ali on im to kaže kasnije). Bog je prije nego što je stvorio život, stvorio Prvorođenče koje je bilo neutralno u svakom pogledu, čak i u spolu, ali je bilo premoćno i Bog ga više nije mogao odčiniti, pa ga je poslao u drugi realm. Svako malo (svakih par stotina godina) pojavi se netko tko ga želi pustiti na slobodu, pa je osnovana Jericho jedinica (koja se ne zove tako odpočetka- imala je puno imena, čak su i Templari bili dio nje) koja je bila zadužena za to da spriječi da se dijete ne oslobodi, ali ekipa je svaki puta bila zarobljena u tom realmu, a.k.a. paklu koji nije u biti bio pakao, jer nigdje nema vraga, ali svejedno postoje određeni "krugovi" (kao u Danteu) koji se moraju proći da bi se stiglo do posljednjeg. Posljednji put prije današnjeg doba, kada je netko htio osloboditi to biće bio je drugi svjetski rat, kada su Njemci eksperimentirali s okultnim. Tada su Britanske specijalne jedinice zatvorile taj portal. U "današnje" doba je neki lik opet otvorio portal i ušao u njega, pretvorio se u demona itd. (neću otkrivati cijelu priču, za one koji nisu igrali), a Jericho je poslan da ga zatvori. Od 7 članova, svaki ima drugačije oružje osim 2 lika, no nije bitno, jer će jedan ubrzo umrijeti i u biti ćete igrati s njegovom dušom s kojom ćete ulaziti u druge likove i njima upravljati. Tako je objašnjena kontrola nad svima. Svaki lik ima primarno oružje, sekundarno i magiju. Jedan lik služi kao teška artiljerija i ima minigun montiran na ruci (ima ruku, samo je minigun oklopljen oko nje), te pištolj u drugoj. Magija mu je mali vatreni zmaj koji spali protivnika. Nije jaka, ali dobra je za označavanje protivnika u mraku, pa se može dokrajčiti oružjem. Žena samurajka ima katanu i pištolj, te dvije magije- može stvoriti dvije kugle, od kojih jedna spali neprijatelje u blizini, a druga izbaci pipke kojima ih uhvati i drži na mjestu (nešto kao lanci od pinheada u hellraiseru, samo što se zamotaju oko struka). Treći lik je hakerica koja ima laku strojnicu s snajperskim nišanom. Vjerojatno je najslabiji lik u igri, ali važan jer "vraća vrijeme unazad" kada je potrebna opskrba s municijom. Magija je hakiranje stvarnosti čime daje timu veću štetu koju mogu zadati. Glavni lik kao i još jedan crnac imaju pulse rifle koja je mitrač i sačmarica u jednom. Pošto glavni lik ubrzo umre, ostaje crnac s unikatnim oružjem. Njegova magija je skakanje iz tijela u tijelo protivnika čime može povući neku polugu u daljini. Snajperistica ima snajper i grenade launcher na njemu, te je magija upravljanje zrnom kada se ispali u slow motionu (jednom sam ubio 3 monstera s njime jer sam vodio zrno svoj trojici kroz glavu, a vjerujem da u nekim situacijama možete njime ubiti i do 8 protivnika). Ostaje još preacher koji ima 2 pištolja koja se mogu konfigurirati svaki posebno ili zajedno. Mogu sporije ispaljivati sačmu, vrlo brzo metke ili eksplozivne naboje, ali onda ih ima samo 7 u šaržeru, pa se ubrzo mora puniti, no to je bila moja omiljena opcija za oba pištolja. Vrlo jak lik, uz onog s minigunom. Ta dva su nefinitivno najjača. Suborci nisu ovdje radi šminke i stvarno ubijaju neprijatelje. Jednom sam se stao sa strane i oni su pobili sve, što znači da nećete sve sami morati obaviti. U nekim dijelovima igre, igra se samo s jednim likom ili sa dvojicom što zna biti dosta teško ( i rijetko je), ali je manje više prilagođeno, pa se neće spawnati toliko monstera osim pred kraj igre kada se igra s terminatorom (minigun) gdje su stvarno pretjerali. Prvi "krug pakla" je sadašnjost, drugi je 2.svjetski, zatim ide rimsko doba, zatim templari i onda nekih 3000 godina u prošlost. Za svaki krug je specifičan neki oblik neprijatelja (npr. 2. svjetski ima neke mutante koji imaju 2 ljudske glave s njemačkim šljemom i ispaljuju ili rakete iz glave ili nose oružje). Sve ovo je super do sada i razlog zašto sam odigrao igru. U drugom svjetskom srest ćete britanske SAS jedinice koje su ostale kako bi osigurale da će postal biti zatvoren, te su usvom stilu sve okružile s eksplozivom spremni na aktivaciju nakon desetljeća čekanja ![]() ![]() Igra je manje-više mješavina painkillera po bolesnoći i bizarnosti, te stilu (uglavnom ne možete u sljedeću prostoriju dok ne pobijete sve u prethodnoj, pa makar se monsteri spawnali pola sata). Tim je prilično pametan, ne u stilu da napamet rješavaju jednadžbe s 3 nepoznanice, već da ne stanu ispred cijevi taman kad povučete okidač, ne zapinju na zidove, ne morate im pucati u noge ako želite da vas slijede, ne morate ih tražiti po nivou ukoliko se okrenete, a oni nisu iza vas, jer će ubrzo stići i znaju zaobići i kompleksnije prepreke, jer sam već spomenuo da je prvih 50% igre puno ruševina s komadima stijenja po podu. Igra nema quick save, što je bilo i za očekivati s obzirom za koje je sve konzole namijenjena i to kod mene ruši ocjenu za najmanje 20%, jer imam hard disk od 160GB i nisam čuo da je ikome trebalo toliko za jedan sejv. Ovi na PS2 imaju 8MB karticu i dovoljno im je...toliko o tome. Igra ima najjednostavnije naredbe i sve što vam treba je "follow me" i "hold position", te "alpha do this" i "bravo do that" kada treba stati na one okidače na podu spomenute ranije u tekstu- dakle te naredbe ćete koristiit 2 puta u igri. Eto, to je ukratko ![]()
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel ima koja dobra duša da mi uploada ili pošalje na msn sljedeće fajlove od igre: launcher.exe PhysX_7[1].03.21_SystemSoftware.exe setup.exe setup.isn setup.inx setup.ini jericho.css autorun.inf ISSetup.dll setup.dll layout.bin Icon.ico sve skupa ima oko 48 mb, pa ako nekom nije problem bio bih mu zahvalan... msn mi je themoto16@hotmail.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|