|
![]() |
#1 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
sprziti plocu a ne procesor??
je li tko zna nekoga da je sprzio plocu overclockingom, a da procesoru nije bilo nista??? ...naime.. dobio sam neugodnu vijest da serija epox ploca 8RDA3I u 50% slucajeva nakon nekog vremena je rikla ![]() posto sam tu plocu kupio nedavno 8pise na kutiji revizija 3) , interesira me vase misljenje ???
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Moja jos nije riknula:-), kaj je vec revizija 3.0 izasla?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
ne znam di to jos mogu vidjeti , a na kutiji je naljepljena naljepnica "revizija 3" ..datum kad se komp boota je 13.02.2004. pa vjerujem da je friska ![]() uglavnom ima drugaciji cooler na NBu nego onaj na epoxovim stranicama.. ..inace.. sta su te revizije donosile novoga,zna li tko??? PS gledam ti konfu, imamo dosta slicnosti (vidi se da se krpa) ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: sprziti plocu a ne procesor??
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako hočeš provjerit ploču da li je riknula skini sve sa ploče, odštekaj sve kablove osim struje, skini i procesor. Stavi grafičku koja je ispravna, jedan slot memorije i ploča se mora probuditi. Ako se je probudila odeš u BIOS i stavi ju na defoultne postavke. Stavi procesor pa ju ponovno probaj i tako komponentu po komponentu. Ako se ne probudi vrati u dućan. Provjeri napajanje.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
joj ma gdje si to cuo ja sam svoju silio i nista ![]()
![]() |
#8 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: sprziti plocu a ne procesor??
Citiraj:
Ja sam sprzio samo ploču, al ne overclockingom. Na Pentiumu 100 sam na uključen komp išo spajat printer koji je več bio uštekan u struju i uključen, a ja nisam skužio. odjednom cijela soba zasmrdila. ![]() Naravno krepo je usput i printer, tek tolko da nebi matična bila jedina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja san jednu dfi super socket 7 sprzija kad san isa ukopcat cooler dok je komp bija upaljen btw ko kaze da ploca moze riknit jedino ako rikne napajanje