|
![]() |
#11251 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() nemoj mi davat ideje dok sam jos prehlađen malo ![]() Iso pa to nisam godinama radio. Brijem da cu otic napumpat gume na starom bajku i dat si oduska sad tu po ulici ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11253 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo i ja podrigujem od hrpe bakalara, maslina i domaceg maslinovog ulja i domaceg kruha.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11254 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#11255 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11257 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11258 |
JDM
|
UPDATE ! ![]() vratil se iz crkve idem JEST ! kobase, odojak, francuska i jos mnogo delicija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11259 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja sam išel mna dječju polnoćku ![]() Vratil se doma i pojeo cijeli tanjur sira (kupovnog) i domaće pečenice i kobasice. Kobase su nam ispale carske ove godine ![]() ![]() ![]() ![]() Inače, svećenik reko naki dan da se na Badnjak ne posti, pa sam ljepo jeo finu hrskavu prasetinu ![]() ![]() Sretan Božić svima ![]() A sad idem rigat ![]()
![]() |
#11260 |
JDM
|
UPDATE ![]() Evo pojeo kobasa, malo odojka jer nije stalo od kobasa i jedno dobrih tri šelflje za juhu francuske. I sad gledam tu ispred sebe islere i skupljam hrabrost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11262 |
PizzoZder
|
Za rucak, tradicionalno zena sprema puricu i mlince.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11263 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#11264 |
PizzoZder
|
Kako si pogodio da je pazinska ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11265 |
Super Moderators
|
![]() |
#11268 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
za rucak - teletina sa pršutom onak omotano kao rolada iz pecnice i peceni šlampinjoni ... osmjeh jos ne silazi sa lica ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11269 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11270 |
Super Moderators
|
Kakav si ti to Ždero kad ne obraćaš pažnju na "sitnice"? Nisam napisao kaj bi nego kam...studeni, takva količina purica (bilo ih je 10-tak komada), gujda...treba ti tri-četri škrinje za sve pospremit ![]() Ova danas zigorska vulgaris je bila mrak, ubio sam se ko zadnja njasvi...
![]() |
#11271 |
PizzoZder
|
Neeeee, ma Mitzek i Amdejajac su pice ![]() 1. Mitzeku moras platit da dodje ili neki hardware poklonit, inace ne dolazi ![]() 2. Amdejajac nemoze pojest nista vise od obicne vulgaris pizze, vidio ja ![]() Ukratko pozoves mene i juniora, dolazimo vlastitim nozevima ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11272 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bute vi vidli kad se ja malo zaliječim. Danas se ne držim nikakve dijete. Oko 3 ujutro sam se nažderao odojka. A uskoro bude pečena raca z mlincima. Predjelo goveđa juha sa taranicom. Između predjela i glavnog jela govedina sa hrenom i domaćim raženim kruhom.
![]() |
#11273 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
denis i ja smo se upravo vratili od moje mame....govedska juha s domaćim rezancima, kuhano meso, mrkva, hren....purica s milncima (isto domaći ![]() i naravno jedno 5 vrsta kolača ![]() dovukla sam doma hrane za slijedećih 5 dana ![]()
![]() |
#11274 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Za doručak: išleri ![]() ![]() Za ručak: juhica, mlinci, picek, pol litre pive večera ( upravo jedem ): marcipan ( tak se kolači zovu ), 2 kocke kremšnite, i kos okruglice, naravno krigla s pifom je tu ![]() Sutra bude isto takav menu vjerovatno xD ( s moje strane ) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11275 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Deblo od kesten pirea i kreme od vanilije, sa strane gljive od marcipana i mahovina od pistacija ![]() http://shrani.si/f/1i/6m/1MmUXyst/p1010076.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11276 |
Super Moderators
|
Dabas uobičajena Žderonjska svinjača ![]() Dakle-imam ostatak krumpač šalate, lijepo se skuhaju dva jaja tvrđe, narežu i pomješaju sa šalatom. Jedna majoneza i sve fino promješati i nek stoji bar čuku u friću...rok... Još mi se nekakve dvije kranjske koturaju po škrinji, mislim da budem i njih hitio na tavicu, izrezao na šnite i uvalio u ovu svinjaču od "šalate" ![]() ![]()
![]() |
#11278 |
PizzoZder
|
Rok...rok...kako je dobru pizzu zena spremila, ljutu...ufff, zadnja ove godine ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11280 |
Super Moderators
|
Sarma ![]() Pire. Žena radi nekakavu ogromnu voćnu tortu od par šnita biskvita, četri-pet vrsta voća, nekakve bjesne želatine i parfe od malina ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|