|
![]() |
#1 |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Dec 2007
|
Instalirao paralelne windowse, stari w. ne rade,ali nisu izbrisani.
Bez formatiranja instalirani su windowsi na novu lokaciju jer stari windosi ne valjaju, a hti sam spasit podatke. Sada kroz nove windowse mogu doć do starih. Kako sada razlikovati nove i stare? Kako ću doći do satrih emailova u otlook expresu. Sa novim w. outlook expres je totalno prazan. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned, teška spamara
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned, teška spamara
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned, teška spamara
|
Citiraj:
Ovo mi se već događalo prije i tada sam sačuvala mislim inbox file. Mislila sam da ću to nekako moć pokrenit u novom expresu. File ovako izgleda Inbox1.dbx . Jel mogu šta s ovim? Nalazilo se u C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{113F86EC-AA83-411A-ABD8-F8B026C772BB}\Microsoft\Outlook Express\Inbox.dbx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naravno da možeš. Pronađi tu istu putanju u novim windowsima, ili još bolje prebaci taj dbx file na d particiju recimo, otvori OE i odi (sad pišem napamet, nekako ovako) pod tools, maintenance , store folder i promijeni putanju na d disk, odnosno na lokaciju gdje si prebacila dbx file. I da, instalacijom novih windowsa bez formata svi podaci su gore jer windowsi kreiraju novog korisnika pod doc and settings i stari podaci su u "straom" korisniku. I da, obavezno napravi backup kopiju tog dbx fajla, OE zna ponekad pregazit tu verziju s i onda izgubiše sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|