|
![]() |
#11221 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11222 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#11223 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
dada, zagrebacki bijeli ![]()
![]() |
#11224 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras pizza ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11225 |
Super Moderators
|
Ah, konačno sam jučer popunio škrinjicu ![]() Došao odojak, kobase, prava zigorska purica, čvarci, krmići i tak jasno-krvavice. Tako da danas radim visinske pripreme za tekmu-dinstano kiselo zelje sa malo suhog mesa i špeka+krvavice ![]() Eto, odmah se vidi tko je dobar poznavaoc birtija u kvartu ![]()
![]() |
#11227 |
mrzi zimu
|
jelc, a di je to tocno? jel to ono veselo nepce ? ![]()
![]() |
#11228 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11229 |
mrzi zimu
|
ma da, to je tamo gdje je veselo nepce...samo malo dublje u dvoristu ![]() inace, restač je totalni trash...tocno onakav kakav sam zamislila da bi mogao biti na nogometnom stadionu ![]() trashi tanjuri na kojima pise "maraska - zagrebacki bijeli", onda one birtaske čaše s crtom i konobari u uniformamam iz 1985. ![]() a klopa? ...hm, ne znam kako da to kazem - IT SUCKS - kao prvo, bilo je premalo hrane, kao drugo meso nije bilo dovoljno peceno, kao trece salata nije bila dobro očišćena jedino kaj je bilo dobro su bile štrudle od jabuka na kraju ![]() sve u svemu, nisam odusevljena i mislim da me to mjesto nece tako skoro vidjeti
![]() |
#11230 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pih, ovi tvoji jabučari su guzičari teški kad vam ne mogu naći ništa bolje nego vam tamo rade domjenak za Žićbo...pametnije bi ti bilo da si se iskrala na pošteni gablec u Poštaricu ili na pizzu u Concordiu (uvjek zaboravim kak se to sad zove)... bdw-Žderonje moje...radio sam jučer ono dinstano kiselo zelje i krvavice...bilo je bo-ža-nstve-no ![]() Tak sam se bio zaželio krvavica da sam se ubil ko zadnji sacpra ![]() Danas nemam blage kaj budem, ribetina mi se ne jede (kupio sam sominu ali je čuvam za Badnjak)...mislim da budem zdinstao luk i papriku na masti malog pu-ajceka, prepekel malo kobase i špeka i gore par jaja... Za navečer imam "degustaciju" nekakvih paniranih štapića od lignje koje sam u afektu kupio a sad ne znam kaj bi sa tim ![]()
![]() |
![]() |
#11234 |
mrzi zimu
|
@jelc- inace nemamo obicaj "obitavati" po postkomunistickim restoranima ali ovaj puta je bila izvanredna situacija i ovo je bilo jedino kaj se moglo iznajmiti na brzinu ![]()
![]() |
#11235 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I sad mi voda krene na usta kad ih se sjetim. Kad dobijem godišnji, eto me u ZG samo radi Pronta i lignji ![]() Kod mene danas panirani oslići i blitva+krumpir. Nije bilo loše, al nije to to. Spašava me što zna da će za koji dan biti sarme i francuske salate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11236 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jučer navečer sam smotal 18 sarmi, ubacil još tri para dimljenih kobasica. Jelo se danas za ručak a prilog je bil restani krumpir. Mrak.
![]() |
#11237 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pozdrav svim Žderonjama, koji ne moraju raditi za vikend, iz Sarajeva. Opet je bio pokolj ćevapa i kajmaka a za danas se spremam na ubojstvo sudžuka, raznih pita i naravno, Sarajevskog piva.
![]() |
#11238 |
Super Moderators
|
![]() |
#11239 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ubijo se ko svinja u odojku ![]() obozavam dane blagdana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11241 |
JDM
|
jesam vratio sam se i upravo mlatim Lindt i Sorini praline... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11242 |
mrzi zimu
|
ja sam jucer napravila francusku salatu i vec smo smazali trecinu ![]() ...pekla sam i kolace ali to jos nismo probali makar je denis vec stajao iznad protvana kao kobac ![]()
![]() |
#11244 |
JDM
|
ide ja veselo do frizidera i vidim putem IŠLERE ![]() ![]() Nisam stigao do frizidera, al imam PUNU zdjelu islera ispred sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11245 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11246 |
JDM
|
Ja neznam kak mi je to jucer promaklo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11247 |
Super Moderators
|
Fak, sje*alo mi vrijeme cijelu koncepciju...mislio sam danas zapizdit na breg do punice a vratit se sutra...ništ od toga... U mješavini maslinovog i vulgaris ulja se paca luk, krumpač se kuha. Uspio sam nabavit soma (narezal sam ga na dva prsta debele šnite ![]() ![]()
![]() |
#11248 |
Moderator
|
Da, vrijeme je opako tu. Išel sam po kruh i 3 put sam se skoro potrgal od leda na cesti. Jučer sam panjal krvavice, nisu mi baš sjele predobro, a evo, danas za ručak lignje pržene i one su odlično sjele. Sad još moram do Vinogradske u bolnicu i već vidim veselja po ovom ledu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11249 |
JDM
|
Za gablec sam se ubio ko zadnja svinja ponovo. I to je bilo prije dva sata i jos nemrem disat. Marinirane kozice, slane srdele, pasteta od lososa sa tartufima i pasteta od bakalara. Prefino ! Pogotovo za mene kaj volim te fancy smenci gurmanske delicije ![]() EDIT: vrijeme lose? ovo je mracno dobro vrijeme. Isao ujutro po ledu do kaptol centra prek cmroka (od britanca do zvijezde). Bez ikakvog problema. Navecer cu prije kicenja bora jos otic odvozit koj đir oko jarunskog. wooohooo ![]() ![]() jos samo da me kicma prestane bolit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|