|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ps2 problem i savjet
Ovak pozz svima trebao bih jedan savjet uzeo sam sony2 onaj tanki i sad je problem slijedeći imam šrot marku tv-a i ntsc igre mi nisu u boji sad imam onaj scart sto sam dobio snjim al ima par tih limica sad jel trebam kupiti s vise tih limica ili?rgb scart tako nesto ili bas taj rgb kabel?Unaprijed hvala na odgovoru! ![]()
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Jedino riješenje ti je nabavka novijeg/boljeg televizora. Obično svi TV-i koji imaju S-video konektor podržavaju i NTSC igre....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
u nekom dućanu specijaliziranom za konzole kupi ntsc kabel najbolje sa prekidačem za pal-ntsc mod. Nebi trebalo doći više od pedesetak kn a imat ćeš i kvalitetniju sliku na televizoru (scart adapter kaj dođe uz konzolu služi isključivo za konverziju signala sa kompozitnih kabela na scart priključak jer mnogi televizori od vanjskih priključaka imaju samo scart, dakle ne služi za to da ti ntsc igre budu u boji) Naravno netrebaš kupovat novi televizor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
hvala vam obojici na odgovoru kupio sam onaj scart s vise limica i ima prekidac neki al isti vrag nema boje moram to nabaviti al svejedno hvala!
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to sto ima vise limica ne znaci da su oni i spojeni. to je barem lako provjeriti, scart se jednostavno otvara. odvrnes onaj "cep" na mjestu gdje kabel izlazi iz konektora i onda samo rastvoris kao knjigu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|