| 
 | |||||||||||
|  29.02.2004., 04:41 | #1 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | 

@ no name
			 Ej no name, kaj je s mojim DLT3C? Kak bi bilo da me prestaneš zajebavat i veliš mi kaj je s time?!Nema teorije da putuje tjedan dana od Splita do ZG! Ak si ga zel sebi ili prodal barem budi čovjek i reci mi, ili mi daj broj  pošiljke s kojom si ga poslao!!!  Ispričavam se za OT post al sam želio da svi vide i moilm da mi se post premjesti.                  
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   | 
|  29.02.2004., 12:19 | #2 | |
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | 

Re: @ no name
			 Citiraj: 

__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | |
|   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 | 

Oglasni prostor

| 
|  29.02.2004., 13:01 | #3 | ||||||||||
| Moderator Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Osijek 
				 | Pa kak ne bi bio... ipak je proc u pitanju   
|  29.02.2004., 15:43 | #4 | |
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | 

Re: Re: @ no name
			 Citiraj: 
 I onda me netko tako prejebe!  
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   | 
|  29.02.2004., 16:34 | #6 | 
| dim je pravi Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Split 
				 | kOJI TI JE KURAC KODA SI GA TI PLATIJA ČINIM TI USLUGU A TI SEREŠ JOŠ SAM POSLA SVOG RADNIKA DA TI GA ODNESE NA POŠTU. DA MI JE SADA OVDE ODMAH BI GA ČEKIČEM RAZBIJA JA PLATIA MOJI NOVCI MOJA ROBA I SNJOM RADIM ŠTA OČU. JA ZARADIJA PARE ZA DOTIČNI PROCESOR. KADA TI DOĐE TI GA LIPO VRATI POŠILJAOCU. | 
|   | 
|  29.02.2004., 16:53 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: kuca 
				 | ovo nije mjesto za prepiranje zakljucavam! 
				__________________ | 
|   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |