|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo i ja sam kupil ergo prije 5 dana i za sad mogu reći da je to dobar miš ... ![]() Koristim ga na stolu (glatka i sjajna površina) i radi bez problema .. nema nikakvog bježanja kursora po ekaranu kad miš stoji. Citiraj:
I da očekival sam da je to nešto veći miš ... do sad sam koristil "obične" miševe ... ali vjerojatno su i ostali miševi sličnog oblika takvi .. tj nisu znatno veći od "običnih" miševa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam Erga za nosit okolo sa lapom i prezadovoljan sam mišem. Bavim se designom, ne igram se, a nisam htio potrošit pk love za miš koji će se većinom potucat po torbi i neće bit dugog vijeka. Obzirom da dosta radim na lapu, često i koristim taj miš za relativno zahtjevne stvari, i miš se pokazao izuzetnim za lovu koju košta. Preporuka. Što se tiče problema sa titranjem, kod mene se nije pojavljivao u proteklih par mjeseci koliko koristim dotični miš, pa pretpostavljam da je stvar u grešci u dotičnom primjerku, i to je normalno za velike serije proizvoda koji pokušavaju ljudima sa ograničenim budgetom pružiti doživljaj i performanse skuplje stvari. po meni, Ergo 525 može konkurirati skupljim miševima skoro u svemu osim u prestižu. Naravno, izuzevši primjerke par puta skupljih miševa koji imaju i adekvatno kvalitetniju izradu i šminku. U ovom slučaju Genius nije proizvođač jeftine šrot elektronike, nego proizvođač jeftine elektronike koja pruža mnogo za malo uloženog. Ne uspoređujte ga sa Logijima koji mu konkuriraju kvalitetom i performansama, nego ga uspoređujte sa miševima koji koštaju 100kn. To bi bilo relevantnije i poštenije prema ljudima koji razmatraju mogućnost kupnje dotičnog. Neki su sa prezirom gledali i na 5.1 home theater wood kad je izašao, a pokazao se kao jedan od najkompletnijih zvučnih sustava na tržištu. Imao sam Z 5500 kod kuće, i nisam mogao shvatiti što točno ondje košta 2600kn. Sad imam dotičnog Geniusa i znam točno kamo spada svaka uložena kuna. To Mods: isprika na podužem postu, samo nisam htio da se stekne kriva slika o Ergu 525.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |