|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
rikavaju mi dijelovi i snimači (matična, napajanje?)
stvarno bih molio za pomoć ovako: prestala mi je raditi zvučna cs soundblaster live! tv kartica mrežna kartica još nekim čudom radi vratio sam dva dvd sata snimača lg H62N / H66N u servis i danas kupim treći, opet ista stvar, pa ovo nije normalno [IMG=http://www.imagesforme.com/thumbs/81142007-10-26_215828.png] je li moguće da je snimač s***an do pa se više neće moći srediti, ili se to samo čini dok ne stavim drugu matičnu / napajanje / UPS ? pata snimač, benq mi radi bez problema i sata samsung hard isto radi ok nekako mi se čini da je nešto do matične, a ne do napajanja jer napajanje bi trebalo biti čisto solidno, od kučišta Codegen midi tower 6078L-CA (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...e=0&Sifra=3892) razmišljam i o padu napona, pa da stavim UPS, ovaj best buy iz buga. ne znam s čime da prvo počnem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
4K FTW
|
ok. thx nego, ovako. da li bi ovdje pomogao možda taj UPS koji bi malo sredio dotok struje, ili baš odmah da idem drito i srž problema (možebitnu) i uzmem novo 350w fortron napajanje u ve-milu? EDIT: nekako mi vuče da je pametnije uzet fortrona :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
UPS ti neće tu puno pomoći. Iako imam dobra iskustva s Codegenom, Fortron je ipak bolji i zato trk u vemulj. Tih 219kn i nije neka cifra da bi kasnije čupao kosu zbog toga i bačene love. Ako ništa drugo, tiši je i stabilniji od Codegena.
![]() |
#9 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() a što se tiče da je fortron tiši od codegena, hm, ja to codegen napajanje ni ne čujem ![]() ![]() DEČKI, hvala svima ![]() letim sad u ve mil pa da vidim poslije što bude, imaju ih još 5 na lageru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Trebao si davno izbaciti to napajanje, nekada davno sam imao slicne probleme sve mi je crkavalo bas zbog napajanja onda sam kupio chiftec 410w i evo dan danas radi ko sat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a što se tiče da je fortron tiši od codegena, hm, ja to codegen napajanje ni ne čujem ![]() ![]() Codegena moraš čuti, nije baš oličenje tišine. ![]() Mora da ti je izdahnio vent u napajanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() ali, fortron je duplo teži ovo pokazuje everest ![]() ovo speedfan ![]() ALI OPET GREŠKA U NERIJU, kad snimam dvd preko samsung sata snimača 203N, benq snima bez problema. ![]() mislim, super... ili je nešto drugo ili je ovaj snimač otišel kvragu. što bi mogla značiti greška u neriju, RESET OCCURRED EDIT: hm, ne znam kaj da velim osim da mislim da nije bilo do napajanja, nego do faking nero kopam ja po netu, i forumima kad naletim na ovaj post --- 29. May 2005 @ 23:53 My quick and easy solution to the Nero "reset occurred" error is as follows. Try and see! In Nero goto Recorder > Options > uncheck "DVD high compatibility mode" and leave everything else the same. Happy burning. --- ok, dam mu priliku. i vidi vraga, nasnima dvd bez problema. samo što nije u gornjim opcijama tako, jer je star post al ise dvd compatibility može isključiti u nerotu, na zadnjem prozor gdje je burn gumb, tamo se klikne na OPTIONS - i makne kvačica sa dvd high compatibility... riješen problem snimanja dvda. e, sad, probat ću vratiti tv karticu i zvučnu u komp (i kasnije sa starim napajanjem) pa da vidim što je u biti bilo Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.10.2007. u 17:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa javi onda sta je bilo... Ako nista drugo,bar si se osigurao za buducnost s tim Fortronom,nemas brige vise dal ce danas-sutra napajanje ti "vrisnut" ![]() EDIT: Ubleha mi ukrao rijec iz usta ![]()
![]() |
#16 |
4K FTW
|
opet se javio reset occured u neriju. izgleda da je ovaj sata kontroler na matičnoj u banani. rješenje bi bilo: ili neku drugu soc a matičnu nabavit, ili isprobati pci sata kontroler iz linksa. ili zamjena za neki drugi IDE dvd snimač... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|