|
![]() |
#931 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Imam ja negdje u mračnim dubinama starog harda super-detaljnu kartu tog kvarta, skupa sa djelom SLO. To bum ti ja liepe dal a ti buš mi fino ucrtao put do tvog brega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Daj da vidimo tu kartu, pa da ucrtamo kote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Joj ljudi, sad mi je doma došo stari iz Ribiča (za one koji ne znaju, poznati su po tome što poslužuju Zagrebačke odreske veličine O'Nealove šlape),kaže da je zakon i obećal je da bu me neki dan odveo! Jeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#939 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prvo Mitzek komentira da se iza Zagrebačkog iz 2 potoka Ribič more skriti. Sad to komentiraš taj - tzv. - Zagrebački. Pa dobro ŽDERONJE, nabacite neki datum, Mitzek riješi 2 potoka, pa da vidimo di pes jajca nosi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() kaj se mene dotikavle,ja sem navek za,samo radi hebene prirode mog posla svoju prisutnost uvjetujem da se Dogadaj zgodi od petka poslije 16-do nedjelje navecer!! ostalo vrijeme za mene je na Vrbi svirala!!!!!(god save the Q!) ja bum nazval gazdu Kresu, da po mogucnosti "skrati" te Zagrebacke jel je bezveze da vise prek rostfrajne plate od 50 cm i padaju po stolu!!! ![]() ![]() ![]() a kaj se Zapecenih struklji dotikavle:uffff neznam zakaj ih naprave tak vruce,pak moram kak strai Macek oko njih obigravati!! ![]() ha,poglecte,zeme si saki 100 kuna,i za to se bumo tak najeli i napili da bute jos dugo pamtili!! Tako mi svi svinjskih polovic,Jankica na raznju, kozlica pod pekom...govorim Istinu! A znam da me gazda Kreso nebu Iznevjeril!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: jeeeeeeees!!
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Guest
|
Jelc, kad bu ta "mapa susedstva" na netu da je možemo skinut? |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Super Moderators
|
Na netu je nebu ni bilo ![]() I Mitzek i ja takve raritetne komade softa imamo samo na backup-hardovima i primopredaja softa na "zguščenki" se vrši ISKLJUČIVO na teritoriju Repuplike Prigorje uz tak jasno toplu pivu, loše vino i masnu hranu ![]() ![]() ![]() Dakle-javi kad si rego pa se budemo dogovorili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Headbangig Grunf!
|
Vrag vam mater mate vremena za zderilo a nemrete najti vrmena za jedno fino forumsko oblokavanje, furt vas sram moze bit! ![]() Neg tu jos radite neke klanove i bavite se sparatizmon kaj bu sledece odojak revloucija?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kad se nekaj slaže ili veliš da imaš predavanja, kakti učiš ili moraš delati... A i to naše nalaženje ti je malo jače...ak voziš-nesmiješ više od dvije Žuje, eventualno tri, jebeš ti takvo "ruženje" A i zadnji put kad nisam trebal voziti me je najdraža fino zajebala. Prvo me pitala kad idem van, pa je tak fino tempirala ručak da sam gladan ko pes maznul dva tanjura kelja i četri faširanca+kruh i onda ko telac sjedio u birtiji i nisam imal kam više utrpat žuju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Administrator
|
Je, potvrđujem ak misliš na ono kod tebe ![]() Izgledao je ko napuhani balonček, bez mjesta za niš. BTW; ovaj dio još malo prelazi 1000 postova! Ak ne bude kakva svečana večera ili nešto takvo...bum vas sve banao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pa je ručak onak malo-malo pomjeran do 50 minuta prije nego kaj sam trebao ići, lijepo se je dosjetila ![]() Drugi put budem pametniji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
i ja to govorim ..već 16 let!! ![]() ![]() ![]() tja..a kad se njima pleešeee.....kuku i jao ak ne skočiš mam na prvi takt....:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali nemrem pit na prazan želudac. A kaj se klanova tiče Bistra je općina za sebe, ali gajimo dobrosusjedske odnose jer bumo skupa išli u Euro€!#"#$~ˇ˘˛ovaj jest i pit. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#951 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() Je zato vikendom ne vozim, tak mogu pit kolko me volja. Ak bud eneki dovor budem našel vremena, sam da mi projde ispit u Utorak s ocjenom u indexu. Pa bu bilo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Prigorec po defaultu
|
![]() a mene je moje "zlato" BANALO do jaja.... ![]() nema po doma vise "orgijanja" po kompu,foruma,ustvari svega kaj je vezano za tematiku HW I SW........ ![]() uskoro bu i kod mene "rasprodaja" HW I SW....... ![]() dosla voda do grla,cica na kolica,loncek pod poklopcek... ![]() kak su neki od Zderonja komentirali...ja stvarno idem iz krajnosti u krajnost!!..... ![]() da ne govorim o mojem "trebuhu",dobil sam "ukor pred iskljucenje".....sad vise nemrem vrdalamit,gotovo!! stjeran sam pred zid ,stratiste... ![]() mislil sam da bu proslo malo "cile-mile..pusi,pusi..jok,braco..voda!" heh,svako od nas nosi svoj kriz, ja sam si ih natrpal puno prevec pa sad hropcem pod tim! avaj,braco..odsada mogu samo s posla k vama..bar da popratim jos malce i da se sa sjetom sjetim dana .. ![]() ![]() jedino bi kakav dobitak na lotu rijesio trajno moj BAN.... ![]() a ja sam si sapun vec kupil(kad d.ek dobim ,da si ruke operem!) toliko....smrc....odoh sad .....smrc... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Guest
|
Pa što je bilo, Mitzek? Zlato je našlo račun za HW i(li) dobilo u uvid mjesečno izvješće omraženog monopoliste prije nego si ga platio i podrapao? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Magister Mundi sum!
|
![]() Ovim pokrečem humanitarnu akciju "Spasite mitzeka" kojom čemo pokušati omogučiti mitzeku normalan nastavak korištenja računala i interneta Molimo sve dobre duše da daju 5 kuna uplatom na njegov žiroračun ![]()
![]() |
#956 |
Guest
|
Ma svatko po 50 kn! Mitzek je naš i mi smo Mitzekovi, jel tako!? ![]() SVI SMO MI MITZEK! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
jedva jedvice sam smiril "sirove strasti",a posto izmedu familije i tehnike nazalost nemrem birat....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toliko..od sad u"papuce "i krpam ono kaj mi je ostalo od meduljudskih i ostalih odnosa.. ![]() ![]() ha,jebiga covjek misli da moze stic vrijeme koje ga je itekako pregazilo.. ![]() ![]() pozdrav svima, ostajte mi zdravo i ne dozvolite samom sebi da vas obuzme i preuzme Borg...jer smo svi tako kratko na ovom jadnom zivotu... -kraj samosazaljenja i posipanja pijeskom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Humanitarna akcija "Spasite mitzeka"
Citiraj:
ali nije stvar toliko u lovi nego u mom odnosu prema familiji koju sam totalno "backupiro" i zapostavio....jebiga,ak sam znal decu pravit ,treba se i njima baviti...ak racunate moj posel,dnevno me nema od 630-2000.ostatak sam na kompu il spavam...tja a djeca trebaju tatu a ne frika koji se zbrecava na njih jel mu nedaju mira dok "spreha" sa ekipom...malo sam se "prevec"zaigral..sad je i red da platim...i patim.. ![]() ![]() bojim se da usprkos svojim godinama, nisam bio u stanju realno procijeniti mogucnost "ovisnosti"..... mea culpa.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Moderator
|
Joj, joj. A sjećaš se kad sam ti govoril da račune i garancije držiš na poslu da žena nebi slučajno videla. Pa kaj misliš zakaj imam 15 inčni monitor? Zato jer bi žena videla da se je monitor povečal. Tipkovnica za 30 kuna i još me žena nagovara da si kupim bolju, ali je meni kao ta dobra, moš si mislit. Ono kaj ide vu škatulju žena ne vidi i njoj je isto celeron na 500 i pentium na 3.2. Morali bumo dojti k tebi da riješimo te probleme sa tvojom ženom. Ti nam samo reci kad bu najpovoljnija situacija.
![]() |
#960 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
a ti me tu zahincavas!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |