|
![]() |
#1 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Otvoreni/zatvoreni portovi
Zanima me da li postoji, a trebao bi, nekakav program koji može prikazati da li je određeni port otvoren ili ne. Trebam se spojiti na jedan uređaj i neće (ne pitajte koji, drugi identični laptop hoće), firewall je samo onaj od WinXP SP2 i isključen je.
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
http://insecure.org/nmap/ http://www.famatech.com/products/uti...ortscanner.php Gugl inače čuda čini...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
angry ip scanner za jednostavna skeniranja. skenira od mreža do portova i servisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pink Floyd fan
|
Možda nisam bio jasan, ako nađem da mi neki port nije otvoren kako ga otvoriti? Isključim FF i dalje konekcija ne radi! Da li ima nekakav program koji može tako što napraviti/popraviti jer je očigledno problem u windowsima.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
ja ne koristim nikakv antivirus. jer svakog treba platit. pretpostavljam da ce u buducnosti tako i biti. nisi nit oni ludi. ali ti istu su i izmislili viruse. pa se ja sad pitam opcenito o virusima? haha ok, mene isto zanima koje portove (Programe i exemove) imat otvorene za normalno listanje po netu i primanje emaila. jel ima neki program jednostavniji od ZA... za ove stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
|
Imaš fino router (čak i oni najjeftiniji), po difoltu su otvoreni potrebni portovi, sve drugo je zatvoreno. Ne opterećuje kompjuktor i ne diže neki penđer s glupavim pitanjima svaki puta kad updejtaš FF.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
nemam ja doma mrezu od 100 kompa imam ovu kutiju od t-coma. znaci kako da iz windovsom kontroliram sto je in sto je out? i da se osjecam kao king? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Laughing Man
|
Ma bjavo, eto imaš kutiju od t-coma koja je inače, pazi sad, router. Samo je treba malkice podesit da kao takav i radi. Sad ćeš sigurno pitat "a kako da ja to podesim i da se osjećam ko king?". Odgovor glasi: pretraži malo stikije na podforumu mreže. Search opcija i gugl inače čuda čine, kako sam već i napisao na ovom topiku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pink Floyd fan
|
Btw, meni je bila greška u Winowsima a obzirom da nisam našao rješenje image je odradio svoje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|