| 
 | |||||||||||
|  07.10.2007., 12:26 | #1 | 
| Visok,zgodan,plav... Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Zagreb 
				 |  Stariji komp-POMOĆ! Imam drugo računalo na kojem sam htio instalirat nove win. Prvo stavim 1st boot device na dvdrom i sve super i onda nakon što stisnem install mi veli da neprepoznaje disk,da ga nema. Ođem u dos i stavrno ga nema. Vidi dvd i dvdrw ali diska nema. Mislim si ajde neću sad dirat win,idem vratit 1st boot na disk kad ni tamo diska. Samo flopy i dvdrom.... U čem je problem....Da nije disk kihnuo... Hvala | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 16:27 | #2 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Miogao si baš i napisati koji komp i koji windowsi su u pitanju... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.10.2007., 16:47 | #3 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Ubaci disketu sa SATA driverima i kod instalacije stisni F6, a možeš i integrirati drivere na instalacijski CD. EDIT: I smisli malo pametniji naslov... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 16:54 | #5 | 
| herr Flick Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: Umag 
				 | 
				__________________ .:S:T:A:L:K:E:R:.  . :2 u ocekivanju  nema vise zippacha  ...... | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 17:42 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Split 
				 | Malo OT: Možda nisam upućen ali ja na svoj komp također tribam stisnit f6 za sata disk, a nedavno sam prijatelju slaga novi kompjuter i bez toga radi... | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 18:57 | #8 | 
| Registered User Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Ako pokušavaš instalirat stariju verziju windowsa XP, ona ti nema u sebi SATA drivere pa windowsi ne prepoznaju hard. Snimi si drivere na disketu i kada ti krene instalacija XP-a, kad se tek učitava, stišči F6. Tada če ti ih učitat sa diskete i to bi trebalo biti to. 
				__________________ I will use Google before asking dumb questions | 
|   |   | 
|  08.10.2007., 10:16 | #9 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Osim ako npr nije prčkao po biosu i ugasio SATA kontroler, ona može F6 stiskati kolko oće... I bilo bi dobro da su XPi sa SP2 u sebi isto tako ali ajde da ne sitničarimo... I da "neka ASUS" je baš ono što NE pomaže pretjerano jer zato sam te i pitao koji je model točno da se zna dal joj treba ili netreba disketa itd... ali ekipa ti uglavnom dobro veli najčešće je problem rješiv sa disketom... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  08.10.2007., 16:22 | #10 | 
| Banned Datum registracije: Jul 2007 Lokacija: iza coska 
				 | stisni F6 par puta, on ce nastaviti loadati svoje i u odredjenom trenutku ce stati i pitati te imas li kakve drivere koje zelis ubaciti, dakle nece stat odmah nakon lupkanja po F6, nego nakon par sekundi, mozda cak i minutu. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |