| 
 | |||||||||||
|  07.10.2007., 13:16 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jun 2007 Lokacija: Split 
				 | 

boot system disk
			 DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER To se pojavljuje pri pokretanju. Stavija san cd windowsa i pokrenuo instalaciju sve super i u windowsu sam snimija drajvere i sve je izgledalo tako super dok nisam resetriao kompjuter i izvadija cd od windowsa di se opet pojavljuje ovo sa početka. Stavio sam drugi disk koji radi na isti komp i opet se pojavljuje ista stvar( što mi djeluje da disk radi,ali je u nečem drugom problem izgleda). Sada neznam što mi je činiti.Lud sam. Molim Vas ako možete pomoći. | 
|   | 
|  07.10.2007., 14:19 | #2 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | 1. Vidi da nije flopy u pogonu   2. Koji ti je redoslijed bootanja u bios-u? 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.10.2007., 16:35 | #3 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |