|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako ubrzati Vistu
Nisam primjetio da je postavljeno slicno pitanje... Pa dali neko zna koje procese ugasit, sta napravit da brze radi... osim gasenja aero sucelja... Moj komp je CtD 3.0ghz, 4gb, 8800gtx i poprilicno se zna vuc... Otpakiravanje troduplo sporije neg na xp, media player - dok malo premotavas po pjesmi treba vremena da se ucita, i sveukupno puno sporije.... Pa imali tu pomoci sa iskljucivanjem nepotrebnih pizdarija ili je Vista jednostavno jako zahtjevna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
imas na netu program Vista Manager, skini najnoviju verziju... imas puno opcija ta podesavanje, ubrzavanje i sl. za vistu nesto na foru tuneUp-a ali napravljeno samo za vistu (ima x64 i x86 verzija) samo u programu ne diraj opciju za modificiranje TCP-IP connection (ta opcija prosiruje max_net_halfopen na 99999, sto rezultira ubrzanjem torrenta na visti, tj. modificira tcpip.sys) mozes ju bez opasnosti koristiti samo ako nemas instalirane KB932596 i KB938979 update jer oni isto modificiraju tcpip.sys = rezultat neces moci bootati vise vistu s tim postavkama... morat ces riperati vistu preko dvd-a i opet ces biti na pocetku ja imam verziju 1.2.2 ako nadjes noviju verziju provijeri da li je prilagodena za modificiranje tcpip.sys fajla poslje gore navedena 2 zla updatea...da nebi bilo nismo znali... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bas budem skinuo taj programcic, tnx! A kaj se tice bacanja viste... mogu jedino bacit cijeli komp posto imam samo image od nje, pa ce njeno ubrzanje stat na vjerojatnih 100kmh, al to nebi htio... Vistu sam instaliro najvise zbog novih igri... a ovih par dx10 naslova vec igram tak da nema povratka na xp |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Prvo uzmi program vlite. Ubaci svoj originalni dvd i pogledaj što možeš izbacit modificirat itd. Dosta toga se može sredit , rezultat spržiš na prazni dvd ( koji ti je s legalne strane backup da me moderi ne srede ![]() E u vista manageru ima zgodna opcija za skrivene servise koji šalju tvoje podatke microsoftu i klikni da to prekineš ........ defragmentiraj disk.... Ako imaš malo memorije a performanse su ti stvarno loše isključi aero...... S vlite preporučam izbaci između ostalog help file koji ionako nikad nije pomogo.....I oprosti na gramatici ovo sam na brzinu sklepo ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hehe nema na čemu :P . Iskreno se nadam da će ti pomoć. |
![]() |
![]() |
|
|