|
![]() |
#10412 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko dolazi Žderati neka se zapiše, trebao bi javiti baki danas... Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo AMD Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed mali edit-i drug Organ dolazi, da pripazi na red i mir ![]() Danas za ručak rizi-bizi i pohani ćiknšit. Cikla. Navečer visinske pripreme za Ždere, spremio sam si već sir, vrhnje i adidas u većim količinama ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.09.2007. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10416 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pozdrav svim Žderonjama, velikim i malim. Nažalost i ovaj puta neću moći pribivati cijenjenom skupu. Čeka me kestenijada s mladim vinom u Južnom Tirolu a naći će se i nekaj konkretnoga za pod zub! Dobar tek svima.
![]() |
#10417 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Bude onda ipak više vremena ![]() Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo AMD Paske Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed
![]() |
![]() |
#10418 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidim da sam na Jelc popisu - vrlo dobro ![]() Nakratko ću napustiti klanje u galaktičkim prostranstvima, spustit se na zemlju da sudjelujem u ovom predivnom happeningu ( samo čekam lektorsku policiju :P ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10419 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo AMD Paske Matesonik Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed
![]() |
![]() |
#10421 |
Super Moderators
|
![]() |
#10424 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Veceras -domaci kruh ,mileram i puno lucine ugrubo izrezano (sad mogu -vikend je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10425 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Za rucak maznuh przene lignje s pomfrijem iz Cateringa Kvatric ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10427 |
Super Moderators
|
Evo i mene, nije bilo loše. Neke pice su ostale gledati BB doma, ostali su došli. Čak je i Mrkonja navratio. I Bude... Ovim putem bi uputio javni apel đevojci druga Horze koji i inače mršav sad izgleda ko da je iz logora pobegel....ako treba napravit ćemo akciju "dajmo mu da jede" ![]()
![]() |
#10430 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pesi su bili presretni sa čevapima iako su se malo požalili da su im premasni. ![]() I nevole luk, ako nije posoljen. Slike jučerašnjih Žderonja.
![]() |
#10431 |
Super Moderators
|
Pa, tražil si dvije glavice luka za pese, kaj se buniš ![]()
![]() |
#10432 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10433 |
Super Moderators
|
Puca me viroza, od lagane hrane tipa sir i vrhnje izgleda nema koristi...razmišljam o hrgi od 2-3 kile carskog, krumpaču sa tim i tak jasno domaćoj juhi ![]() I to normalnoj juhi iza koje ostane hrpa govedine ili junetine za poŽderati sa hrenom ![]()
![]() |
#10434 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
vidim fino vam bilo na zderama ,ma morat cu i ja jednom doc pa makar na ![]() vecera: Domaci kruh (starog nesto puklo zadnjih par dana da pravi ) -unutra mileram ,gorgonzola ,rajcica i neko suho meso (uglavnom ukusno je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10436 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti pico šuti, ja se nadao da ću te vidjet kad ono kita (ili da kažem plazma ![]() ![]() E da smijeh jučer, pitam ja Jelca: Kad će doć sisa? I u tom trenutku kak sam bio okrenut prema šanku, iz tog smjera dolazi konobarica sa pristojnim da budem fin, sisama ![]() Nisam se htio smijat jer sam se bojao da me čula kad sam to rekao (baš ona zna da ne mislim na nju) ![]()
![]() |
#10437 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bit će, bit će... večera marakuja-mango-votka 22kn u lidlu, čipsevi razni, kokice, tona banana štangica, čokolade "na kockice" i pomalo koja litra pive ![]() pozdrav svima, idem gledat neke crtane filmove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10438 |
Super Moderators
|
bdw-Bugica se se isto nije iskazala, Vuco je cijeli mjesec vježbao za revanš da se vidi ko je muško, di pes jajca nosi i tko bu koga zapil. ![]() Budući da se protivnik nije pojavio-registrirano je 1:0 za Vucu ![]() Danas juha sa junećim repom i ramstekom, pečena lopatica i krumpač. Zelena šalata. Kruh-crna peka, izvrstan je...
![]() |
#10439 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Fala Jelc ![]() Slika koja će najbolje pokazati kako sam se osjećao Danas, pečena piletina sa placa (nisu baš ti golubi nešta), salata domaća (iz vrta u Moslavini čini mi se), krumpir i juha (goveđa mislim) za početak. Još je od jučer ostalo pudinga što ga je stara napravila pa će se i to riješit. P.S. Jučer sam isprobao pohane lignje iz Rubikona (lignje + pomfrit + njihova odlična lepinja + tartar također friški i odličan = 30kn) i mogu reći da sam se najeo pošteno. Tartar im je bio odličan (pogotovo kad to veli netko tko ga baš i ne obožava). |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|