|
|||||||||||
|
|
#10412 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko dolazi Žderati neka se zapiše, trebao bi javiti baki danas... Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo AMD Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed mali edit-i drug Organ dolazi, da pripazi na red i mir ![]() Danas za ručak rizi-bizi i pohani ćiknšit. Cikla. Navečer visinske pripreme za Ždere, spremio sam si već sir, vrhnje i adidas u većim količinama ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.09.2007. u 15:59. |
|
|
|
|
|
#10416 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pozdrav svim Žderonjama, velikim i malim. Nažalost i ovaj puta neću moći pribivati cijenjenom skupu. Čeka me kestenijada s mladim vinom u Južnom Tirolu a naći će se i nekaj konkretnoga za pod zub! Dobar tek svima.
|
|
|
#10417 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Bude onda ipak više vremena ![]() Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo AMD Paske Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed
|
|
|
|
#10418 |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidim da sam na Jelc popisu - vrlo dobro ![]() Nakratko ću napustiti klanje u galaktičkim prostranstvima, spustit se na zemlju da sudjelujem u ovom predivnom happeningu ( samo čekam lektorsku policiju :P ). |
|
|
|
|
|
#10419 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ždere: Tor Jeltz Vuco Zunzara Rak Snjakma Buljo AMD Paske Matesonik Cuga: Sisa Horza Bugica Pinsla Zed
|
|
|
|
#10421 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#10424 |
|
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Veceras -domaci kruh ,mileram i puno lucine ugrubo izrezano (sad mogu -vikend je ) |
|
|
|
|
|
#10425 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Za rucak maznuh przene lignje s pomfrijem iz Cateringa Kvatric Sad sam si speko pristojnu kolicinu kestena, upravo se drobim u tome Za veceru ce fasovat kajgana s vrganjima i nes lignji od rucka.. ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#10427 |
|
Super Moderators
|
Evo i mene, nije bilo loše. Neke pice su ostale gledati BB doma, ostali su došli. Čak je i Mrkonja navratio. I Bude... Ovim putem bi uputio javni apel đevojci druga Horze koji i inače mršav sad izgleda ko da je iz logora pobegel....ako treba napravit ćemo akciju "dajmo mu da jede" ![]()
|
|
|
#10430 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Pesi su bili presretni sa čevapima iako su se malo požalili da su im premasni. ![]() I nevole luk, ako nije posoljen. Slike jučerašnjih Žderonja.
|
|
|
#10431 |
|
Super Moderators
|
Pa, tražil si dvije glavice luka za pese, kaj se buniš ![]()
|
|
|
#10432 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#10433 |
|
Super Moderators
|
Puca me viroza, od lagane hrane tipa sir i vrhnje izgleda nema koristi...razmišljam o hrgi od 2-3 kile carskog, krumpaču sa tim i tak jasno domaćoj juhi ![]() I to normalnoj juhi iza koje ostane hrpa govedine ili junetine za poŽderati sa hrenom ![]()
|
|
|
#10434 |
|
________
Datum registracije: Dec 2006
|
vidim fino vam bilo na zderama ,ma morat cu i ja jednom doc pa makar na ![]() vecera: Domaci kruh (starog nesto puklo zadnjih par dana da pravi ) -unutra mileram ,gorgonzola ,rajcica i neko suho meso (uglavnom ukusno je ) |
|
|
|
|
|
#10436 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti pico šuti, ja se nadao da ću te vidjet kad ono kita (ili da kažem plazma ) ![]() E da smijeh jučer, pitam ja Jelca: Kad će doć sisa? I u tom trenutku kak sam bio okrenut prema šanku, iz tog smjera dolazi konobarica sa pristojnim da budem fin, sisama Nisam se htio smijat jer sam se bojao da me čula kad sam to rekao (baš ona zna da ne mislim na nju) ![]()
|
|
|
#10437 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bit će, bit će... večera marakuja-mango-votka 22kn u lidlu, čipsevi razni, kokice, tona banana štangica, čokolade "na kockice" i pomalo koja litra pive ![]() pozdrav svima, idem gledat neke crtane filmove. |
|
|
|
|
|
#10438 |
|
Super Moderators
|
bdw-Bugica se se isto nije iskazala, Vuco je cijeli mjesec vježbao za revanš da se vidi ko je muško, di pes jajca nosi i tko bu koga zapil. ![]() Budući da se protivnik nije pojavio-registrirano je 1:0 za Vucu ![]() Danas juha sa junećim repom i ramstekom, pečena lopatica i krumpač. Zelena šalata. Kruh-crna peka, izvrstan je...
|
|
|
#10439 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Fala Jelc , jedini koji je vjerovao u mene...Slika koja će najbolje pokazati kako sam se osjećao Danas, pečena piletina sa placa (nisu baš ti golubi nešta), salata domaća (iz vrta u Moslavini čini mi se), krumpir i juha (goveđa mislim) za početak. Još je od jučer ostalo pudinga što ga je stara napravila pa će se i to riješit. P.S. Jučer sam isprobao pohane lignje iz Rubikona (lignje + pomfrit + njihova odlična lepinja + tartar također friški i odličan = 30kn) i mogu reći da sam se najeo pošteno. Tartar im je bio odličan (pogotovo kad to veli netko tko ga baš i ne obožava). |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|