|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Hdd i memorija
Disk mi se na startanju zavrti i zarosta(prije je bio tih ko bubica) i kada testiram memoriju u sandri restarta mi se komp i zarosta disk. Mislim da je to neka posljedica virusa ali usnjimio sam sve antiviruse i tri puta stavio win i nista mi nije naso.Istestiro sam disk preko programa koji preporucuje hitachi i reko je da je sve u redu. Do prije mjesec dana disk se nije mogu cuti nikako a sada koda da je podivljo. E da ocistio sam prasinu sa kompa tako da nije do toga. Ati Radeon 9600 Athlon 2200+ 256 ddr Hitachi 80gb, 7200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To ti je početak crkavanja diska. Pitaj RAKa
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Sori ali kakav je to low levet format alat. Frend mi ima Seagate 160 gb s-ata i reko mi je da mu isto tako se zavrti disk na startanju kompa ali da mu je temp normalan jer ima ladicu sa displejem. Cudno je to sto je taj disk dok sam ga kupio bio brzi u testovima nego s-ata i nije se ama bas nista cuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
prvo ga stestiraj da nemas bad sectore
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
To sam i htio ali neznam sa kojim programom. Trazio sam programe za testiranje diska ali ne i bed sektora. Sva sranja su mi se pocela dogadjati kada sam iso napraviti frendu uslugu i kada je dofuro disk kod mene i prekopiro si neke fajlove iz win u drugi direktori tako da moze staviti ponovno windowse. Nikad vise ne pomazem nikome oko diska. Vec sam jednoga spalio prije isto tako zbog pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
|
je li ti ovako zarosta http://barok.foi.hr/~tmlikota/rost.mp3
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||||
Premium
|
ma nemislim ja da je tvoj disk kanta ali imas Hitachijev disk koji je, koliko ja znam, u stvari IBM-ov disk a ono sto si cuja je jedan IBM od 80GB i nije jedini kojem se to dogadja
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
ma krepat ce ti disk sigurno..evo mom frendu prije 2-3 dana isti simtomi i danas je diskic fino u servisu.. tanki maxtor 40 gb ![]() jebiga.. Spasavaj podatke sto prije
![]() |
#12 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Disk je zasigurno pred smrt. Još se može to riješiti (barem se nadam) ali treba postupati prema uputama u takvim slučajevima, kojen glasi: "Disk koji je pred umiranjem ili je mrtav, ne treba dirati i pod hitno odnesti nekome tko je sposoban skinuti podatke i, možda, spasiti disk." Za taj se posao pokorno javljam kao onaj koji, u svojem neznanju i Božjoj milosti, može pomoći.
![]() |
#13 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
btw... ejjjjjjj,dotureeee,jopet mi jedan cvili...kaj more "prek reda" nekaj?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Ej Rače a kak se cijene kreću?? Pitam samo informativno ![]() |
![]() |
![]() |