|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Znam da se ovo pitanje mozda vrti po forumu ali nema nista konkretno. Zato vas molim za pomoc vec cetri dana pokusavam sloziti konfiguraciju pa da odspavam malo. Mislio sam da ce izbor biti laksi. Pa vas sve molim da mi iz svog iskustva pomognete pri izboru maticne ploce za Q6600 koja podrzava sve blagodati OC cijena mi nije bitna hmmm ![]() Znaci MATICNA i CPU HLADILO. Unaprijed vam se zahvaljujem i vijerujem da ce ovo pomoci mnogima a ne samo meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Gigabyte GA-P35 DS3P // Asus P5K/P5K-E // Abit IP35 non-Pro/Pro... Scythe Ninja/Infinity // Thermaltake Sonic Tower/Big Typhoon ili od jeftinih Freezer 7 Pro, Scythe Katana 2 ili Coolermaster Hyper TX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Razer hvala puno na pomoci jos jedno pitanje ako kojim slucajom svratis na moj post. Kad bi ti sebi uzimao za sta bi se ti odlucio od ovoga navedenoga cijena nije bitna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Ja bih uzeo Abit IP35 Pro i Scythe Infinty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Dali znas gdje se moze kupiti u HR ovaj hladnjak Scythe Infinty imam osjecaj da sam skuzio zasto bi uzeo njega lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako oces uzmi i ovu plocu u obzir ![]() Gigabyte P35-DQ6 http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4408 ja sam bas ubo tu kombinaciju , ali jos nisam nasao vremena sve to poslozit.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Uzmi Abit IP35 Pro. Uzmi i procesor sa GO steppingom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Jos jedno pitanje sa ovom plocom Abit IP35 Pro + Q6600 GO i sa nekim dobrim hladnjakom recimo Zalman CNPS9700-NT ili Termaltake V1 dali je moguce konfiguraciju drzati stabilnu na nekih 3 GHz. JIM22 i ako si kojim slucajom vec to napravio zamolio bih te postavke maticne. Zadnje izmijenjeno od: bulbasor. 06.09.2007. u 05:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
A otkud sada izvlaćiš te hladnjake? Razer ti je fino napisao koji su najbolji, a ovi tvoji nisu u tom društvu. Ma kakve postavke matične...nije fora tako clockat ![]() Dižeš FSB pazeći na latencije i omjer memorije. Za 3GHz napone vjerovatno nećeš morati dirati, eventualno malo |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
I ako hočeš postič maximum procesora(zrak) onda trebaš dobru ploču i dobar kuler. Jedan od najboljih je Thermalright Ultra-120 eXtreme, dosta je skup i najbolje je imat gore dva ventilatora 120mm. Bitno ti je još koji ram(da ide bez problema 1000mhz na 4-4-4-x) imaš i koje napajanje. Onda možeš postič dobar rezultat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
moj 4400 ide na 3200 sa undervoltom od 0.1 ![]() moja preporuka od jeftinijih kulera freezer 7 pro, a od skupljih Scythe Ninja/Infinity ...
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Thermaltake Big Typ VX:idle 5.5 a pod opterecenjem 10.5 stupnjeva V1:idle 10.5 pod opterecenjem 16.5 9700-NT:idle 10 pod opterecenjem 17.5 u odnosu naprema stock cooleru od intela!!Ja kad bi iso na novi cooler moj izbor bi bio V1!!!
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ja sam imao zalmana 9500 za amd ,mislim imam ga još ali ne paše na intel,sad imam big tay i prezadovoljan sam kako hladi a zalmana neću prodati iz istog razloga ,bio sam prezadovoljan sa njime i ako pređem na amd korističu ga opet,makar sad kad pišem razmišljam o tome da i big tay ide i na amd znači jedan je ipak viška. neznam zašto neki nevole zalmana ,možda su zbilja imali loša iskustva i možda je to sve idividualno od konfiguracije do konfiguracije, ja uvjek pišem o onome što sam imao i probao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidi strikes again ![]() ZAlmane ne volimo jer su preskupi za ono što nude. Oni su ili tihi i ne hlade nikak ili hlade dobro al su onda glasni, ima puno boljih i isplativijih coolera od njih (kao što je već rečeno) http://sobitza.com/portal/index.php?...d=84&Itemid=32
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
da tu kad gledaš razlika je ogromna,čovjek više nije pametan, pa kak su onda u VIDI takvi rezultati,nisam čitao ni gledao vidi, al pričam po ovom što je salko napisao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
9700 je čisto frizirani 9500, velika kvrga bakra za koju bi bilo čudno da ne hladi dobro, istu stvar su radili i sa 7000 i 7700, brutalan pristup... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pa nije to samo u Vidi cito sam jako puno testova na raznim stranicama i ti zalmani u vecini pobjedjuju!!Da se razumijemo meni je sveedno ko ce biti najbolji ali stvarno kao sto je dugixy1 reko da covjek vise nemoze biti pametan sta uzeti!!
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|