|
![]() |
#1 |
Guest
|
Novi (korišteni) E2180!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmmm...nisam vidio takve tragove prije...da nije do tvornice ili...hmmm.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
cudno izgleda , jako cudno . na tvom mjestu bi probao nekakvom mekom krpicom proci po procu pa ako se sve fino ocisti i proc lijepo zasvijetli , onda se ne bi brinuo , a ako bi iostalo onda bi ga nosio nazad ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Sad sam ih zvao i rekli su da donesem u servis u roku 7 dana i da ćem ose dogovoriti! Ja ću ga ipak prije malo rastegnuti..hihihi...pa ih budem pital da usporedimo ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#10 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Jel ovo na drugoj sliic tvo otisak prsta ili je takv bio u kutiji. I da rekao si da je bio uredno zapakiran.Jesi u to siguran?Ako se ne vide tragovi otvaranja procesor nije koristen.Barem ne u Linksu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
BTW. Koji steping je najbolji za klokanje! Ovaj je D! |
|
![]() |
![]() |
#13 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne bi se zamarao ako je kutija bila original zatvorena.Ne postoji nacin da se kutija otvori a da se kasnije ne vidi.Budi siguran u to. Iskreno nagledao sam se procesora i cesto se znaju vidjeti ostecenja takve prirode na IHS-u.Ne uvijek takvih razmjera ali se vide. Kaj se tice stepinga tih Core Pentium-a ne bi znao.Nas u Links-u zanimaju samo veliki decki, Conroe-i i Kentovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam jednom dobio otvoreni Opteron 165 u Vemilu,nije me smetalo sve do trenutka kada sam ustanovio da procesor ide prilično slabo,jako slabo bi rekao...vratio ga i dobio natrag pare,uzeo od Vranoge novi koji je išao odlično ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
Ok! Imam jedan problem, kad upalim komp prođe mi ona slika od gigabyte, pa onda ono di gleda dal ima kaj bootati sa cd-a i sad kad treba krenuti onaj screen za podizanje vinzodza na početku šteka, da pojasnim! Znaći poslije onog screena kad gleda za boot sa cd-a, ta slika se makne i počinje se prikazivati screen od podizanja WIN, ali šteka, treba mu 3 sekunde da dobi pravu boju i počen vrtit! Zna li možda tko u ćemu je problem! Konfa je slijedeća : E2180, P35-ds4, 2gb Balistixa, evga 7950gt 512, corsair 450, hdd samsung 250, ništa nije klokano, win su stavljeni friško! Molim vas pomagajte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Problem ti je grafičkoj...stavi druge drivere ili smanji aperture size u biosu.. Meni ako ne smanjim aperture size na 64 daje 4 bitnu boju..
![]() |
#18 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
cekajte malo...pa ovaj proc je definitivno vec negdje bio montiran....pa koji je k ovim nasim ducanima, prodaju rabljeno i reciklirano pod novo....da nismo u hr svi bi vec dobili kljuc u bravu....pm...ovu jesen ostavljam 24 somova za 2 kompa za firmu i to nece biti niti u hgsrotu, niti u vemulju a bome niti u linkssssssssss.......nece oni vidjet mojih para |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Već sam ulupao dosta novca kod linksa i ovo je prvi takav slučaj! sad bih planirao klokati! nisam to nikad radio ali otprilike znam kaj trebam raditi, ali bi li se našla koja dobra duša da mi to sve lijepo objasni, kod kojeg takta bi morao povisivati voltažu i za kolko, isto to i za rame! Konfa je gore navedena, a kuelr je box, od pon će biti sonic! |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imas na forumu massu postova oko toga tako da potrazi procitaj i to je to
![]() |
#22 |
Guest
|
OK! Nemogu nigdje naći taj aperture size u biosu, dal se to u GB biosu zove nekak drugačije? Novi sam kod nvidije pa neznam di da tražim i koji su najbolji driveri? |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
anyone? ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Gigabyte je godinama "skrivao" dodatne opcije u BIOSu pod kombinacijom Ctrl+F1. Klik na tu kombinaciju i pojaviti će se novi izbornik u kojem bi morao biti i apperture size. edit: JVC prestigao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hm, kaj nije taj AGP Aperture size, kako i samo ime kaže - samo kod matičnih sa AGP-om ? http://www.techpowerup.com/articles/...ing/vidcard/43 http://www.tweak3d.net/joomla/featur...-size-examined A meni se čini da on može to tražit kolko oće, al da našo ne bude. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
Citiraj:
Kak da onda riješim taj problem? |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Stavi zadnje nVidijine drivere i to je to...Ili Xtreme-G drivere (tweakani nVidijini).
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Također ponekad znaju doć procesori sa takvim tragovima a da su uredno zapakirani Citiraj:
http://sobitza.com/portal/index.php?...d=17&Itemid=32 skini najzadnje nVidia drivere ili najzadnje XG drivere kako je već rečeno, iako bi mogao pogledati i u kakvom je stanju kabel ili probaj monitor spojit na drugi izlaz
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|