|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
stekanje svih programa i igara
imam veliki problem.... Odjedamput su mi pocele stekati sve igrice, programi se sporije pale... Sve je radilo normalno nakon sto sam se posluzio bartucovim styckiom o optimizaciji Win.(sto je super stvar) Sve sam radio po propisima, cak sam i pokusao i syste restore ali 0 bodova. Poskenirao sam sa Ad-Awareom, Nod32, RegCure i nista! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pogčedaj koliko ti je zauzece procesora. Moze se desiti da je neki program pobudalio ak si sta instalirao ili slicno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
***enih 50% a drkam po ikonama na desktopu!! http://img48.imageshack.us/my.php?image=probaji7.jpg usput pogledajte dole malo temp procesora... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pogledaj koji ti proces zdere procesor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
vjerojatno mu zdere service... uglavnom ja sam imao takvih problema, kad bih upalio MSN proc bi mi otisao na 50% odnosno cijelu jednu jezgru bi koristio servise.exe kad bih ugaio MSN sve ok od tad MSN FOF.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Napravio ja već bio Backup i krenuo na reinstalaciju XP-a, restartam ga u to vrijeme sasvim slučajno i proc na 0% zauzeća. Super, i onda mi se na kraju nije dalo rušit winse a svejedno im je i vrijeme da se mal osvježe ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|