|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima konekcija,nema interneta
na wirelessu sam...vec par puta mi se desava da se konktujem a nemogu otvoriti nijednu stranicu ni msn..isto kao da nema konekcije..danas mi je to trajalo nekih 5 sati.provajder kaze da je sve kod njih ok..jel neko ima slican problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad ti se to dogodi, probaj sa "Repair" opcijom LAN-a, ako imaš Windowse. Također možeš probati ugasiti router pa ga ponovno upaliti ako ti ovo gore ne pomogne.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mrzitelj HR ISP-ova
|
Koji ruter imaš?
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
slažem se sa Swarm Dude-om - to se i meni zna događat, jednostavno konekcije ima a neta nema, kada otiđem u control panel routera (SE555) piše "Connected: 0:00:00" i kugla se vrti kao da vrijeme koje sam provel na netu ide, a u biti stoji ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
meni se nesto cudno dogadja sa SE555... neznam zasto, ali jednog dana je poblesavio... pise mi da je disconnected, iako net uredno radi, i datum je prebacio na 1900 i neku godinu, i ne biljezi potrosnju prometa po korisnicima... osim tih problema, net savrseno radi... jedino je bed kaj mi treba biljezenje potrosnje, jer djelimo net, pa da se vidi ko je prekoracio svoj dio. mislio sam firmware updejtati, ali nigdje na netu nemogu naci za skinuti firmware... zna li neko gdje da ga nabavim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
EDIT: Evo link Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 27.08.2007. u 14:35. Razlog: Nadopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
meni nije SE555 postavljen na Connect on Demand, nego na Always on, i dok jedan korisni surfa, ja se spojim na sucelje, i pise mi ja je Internet Offline... a net radi... Traffic control ne radi uopce, svima pise da nisu nista potrosili... i sat mi se zblesavio sam od sebe... sad mi nije jasno ovo oko firmwarea... htio bi ovaj non-IPTV (zbog onih 2 lan portova), ali ne kuzim dali cu onda moci s njim koristiti Traffic control (pod uvjetom da proradi, nakon updeja firmwarea, naravno)? pise u tom threadu da ce noviji firmware valjda to imati... jel taj noviji izasao vec? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Dosta ljudi je potvrdilo da zadnji službeni firmware origigi Siemens (Gigaset_SE555 non-IPTV firmware 1.30n-9) radi odlično. Za Trafic control nemam točnu informaciju ali mislim da em imaš sva 4 kan porta, em radi stabilnije. Upucaj novi firmware, podesi i uživaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Thx Nikky, budem ga probao za nekih 10ak dana kad se vratim u ZG, pa budem javio kako (i dali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
jel imo ko do sad problema da nemoze stavit novi firmware??htio sam stavit ovaj navedeni najvnoviji non-IPTV firmware 1.30n-9. al kad odem na update firmware,nadem fajl koji mi je na desktopu stisnem ok on mi kaze da je file verification failed.eksenzija je exe pa je mozda to problem? moze pomoc pliz? ![]() Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 15.10.2007. u 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
i ja imam to sranje. isto veza spojena neta nema...i to od prvog dana... znas kako kazu ako od prvog dana ne valja nece nit kasnije... kako se skida taj novi driver za to' |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|