|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Samsung SM720TD
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A301448 Pozdrav svima! Buduci da planiram kupit monitor i graficki tablet slucajno sam naisao na ovaj model.Nekak mi se cini prejeftin,pa molim sve koji su radili ili imali priliku isprobati ovaj monitor da napisu nesto. Hvala..pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zašto prejeftin? Za 4500kn se može proći bolje. Ako ti treba grafički tablet (za grafiku) onda uzmi neki 20" IPS/VA monitor i kvalitetni tablet. Ovaj monitor sigurno nema ni blizu osjetljivost pravog tableta (ako uopće prepoznaje razliku u pritisku) te je sigurno puno "grublji" i neprecizniji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Proci jeftinije? Kako,gdje?Pa graficki tablet je A6 je minimum 730-1000 kn...a kvalitetniji monitor minimum 4700.Pa me zato zanima jel ntko isprobao ovo da mi kaze par rijeci o kvaliteti,osjetljivosti,radu...itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
+ 20" S-IPS ili MVA monitor Ispada oko 4000-5000kn, a dobiješ neusporedivo bolju kombinaciju za crtanje. Uostalom taj monitor nije za crtanje, nego da postavljanje na neke info punktove sa specijaliziranim softverom.
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nasao sam Wacom A6 koji ce mi biti cisto dovoljan za cca 750 kn u Varazdinu.Za monitor sam se definitivno odlucio za Dell 2007WFP...mislim da je najbolje i najjeftinije sto mogu proc ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|