|
![]() |
#10021 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Turci su uzimali danak u krvi, a ovo je danak u mesu. ![]() @Buljo Ako znaš napraviti bolonez dat ću ti nešto originalno sa čime ćeš zadiviti curu. @Njamm ![]() Može recepti. Imam duplića pa ću ti vratit istom mjerom. amdejac@gmail.com
![]() |
#10022 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@ buljo : ja znam puuuno jednostavnih recepata ![]() ![]() ...sad sam baš gladna...još samo pola sata do gableca ![]() ![]()
![]() |
#10023 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@AMD Šalji to jednostavno na pm, ali ne tipa špageti to smo jučer jeli (i ne, nisam ja to radio ![]() @Flare Imaš pm. Ima netko neke ok stranice sa receptima (ali dobrim receptima). I još me zanima neki desert, ali ne palačinke od same pomisli na smjesu mi je muka. Don't ask why ![]()
![]() |
#10025 |
mrzi zimu
|
ja sam mu poslala fini recept : p za piletnu sa senfom idem sa klopat nekaj ![]()
![]() |
#10026 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
uu ima šnicle sa senfom izlemaš šnicleke..premažeš senfom..skurš na naglo..a joj kak je to fino ![]() IDEJA: svi koji imate recepte..pošaljite svoje recepte na hamm.the.punisherATgmail.com budem ih skupio te napravio "bazu" recepata..budem stavio na RS ili na neki FTP pa da se ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10027 |
Moderator
|
![]() |
#10029 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@AMD, imaš nekaj orginalno kaj se bolonjeza tiče? ![]() Ja i draga se već godinama utapamo u špagetima s bolonjez umakom (to nam je definitivno najdarže jelo). Radim umak sam doma i otvoren sam za nove ideje ![]() Ak imaš kaj zanimljivo please share-aj ![]()
![]() |
#10030 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10031 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, to ovisi kakva je cura ![]() Ako je friška i prvenstveno ti je na umu ono poslje večere onda može i to, malo dekoracije, ambijent, barem dvije boce finog vina (bitno ![]() Ako nije friška-žalibože truda...samo bu ti poslje kvocala kak si prije bio drag, kako si joj kuhao večerice...bla-bla... Ma, znam forumaša čija je žena sretna kad joj se ovaj sjeti donjet doma pola porcije hladnih čevapa ![]() Ako si od početka premekan poslje bude očekivala i zahtjevala čudne stvari od tebe-da joj kuhaš čajeke kad ima 41.5c temperaturu, da joj kuhaš i peglaš dok se ona izležava u krevetu sa nogama u gipsu (ko da si je ti u najmanju ruku tjerao da se ide rolat ![]() I to sve zbog banalne greškice na početku veze ![]()
![]() |
#10032 |
Pod naletima kopita zla
|
jelc.vec sam ga upozorio na takve stvari ![]() ![]() ![]() stoga oprezno buljo @ladybug..oni su lejmeri..kaj oni znaju kaj je dobro..mi rulamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10033 |
Moderator
|
Jel tu si u pravu i u potupunosti se slažem s tobom. Mislim da bi največi kulinarski domet muškarca trebao biti, otići u pekaru i kupiti joj burek s jogurtom. Nakon toga u životu neće od tebe ništa očekivati. Na kućanske aparate obavezno nalijepiti znak lucifera jer to je nešto čega se treba bojati. Donose samo nesreću i akutne bolesti tipa reuma i sl. @Roberto Mislil sam mu objasniti kak napraviti na najjednostavniji način Tortilje, ako zna napraviti bolonez. Znači saft ko i za svaki drugi bolonez, ali može se za vrijeme dinstanja luka ubaciti paprika, cvijetača, mrkvica, paradajz, korabica, pori luk. U stvari ono kaj čovjeku paše i odgovara. Kad je saftić gotov ubaci se konzerva kukuruza, a po želji i konzerva crvenog graha. Ima za kupiti gotove vrećice začina Burito ili neki drugi. Dodati po želji još crvene paprike i ljute paprike ili čilija. Ako se saft nije dovoljno zgusnuo može ga se nabrzaka zgusnuti sa gustinom. Žličica do dvije bit će dovoljno. To je to kaj se tiče umaka. Tko nezna doma napraviti palačinke za tortilje ima gotove za kupiti. Svaku palačinku napazati na tanko sa mješavinom kiselog vrhnja ili milerama uz dodatak češnjaka u granulama i na to rasporediti 3 žlice saftića pa zarolati i slagati u protvan ili kakvu veću vatrostalnu. Kad je sve posloženo naribati po tome sira (gauda, podravec i sl.) kakav kome odgovara. Zapeči u pečnici cca 15 minuta na 200 stupnjeva. Tek toliko da se otopi sir i počne lagano žutiti.
![]() |
#10034 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
da, kod vas još dobije i step by step instrukcije o vezama i muško ženskim dužnostima ROFL ![]() buljo pazi da se previše ne umachestiš jer onda bi ti mogla uskratiti ono zbog čeg smo svi mi na Zemlji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10035 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=5005158
![]() |
![]() |
#10036 |
Strichek Moderator
|
Buljo nije na početku veze ![]() Buljo "zna" kaj dela ![]() Buljina bolja polovica će bit zadovoljna (kak god okreneš mora bit ![]() Ali Bugica lol za sliku ![]() ![]()
![]() |
#10037 |
Premium
|
@AMD, radio sam tak nekaj, toje fakat super klopa ![]() Inače jučer sam za večeru radio piletinu s kineskim umakom od crnog graha. to je neki gotovi umak koji sam ja doma doradio (da bude po mom ukusu - šarf ![]() Htio sam slikati, ali moji gosti nisu imali strpljenja i sve se požderalo u jednom naletu ![]() ![]() btw., @AMD daljinski je zakon ![]() Neke stvari fale na njemu ali nećemo sad u detalje ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 22.08.2007. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10038 |
Super Moderators
|
![]() Moj ti je savjet da debelo sfušaš tu večeru, pogledaš je blago-telećim-šatro-iskrenim pogledom i glasom punog emocija objasni joj da je tebi tako STRAŠNO žao, da si se TAKO veselio kaj budeš napravil nekaj za NJU, da si se DANIMA veselio zbog toga ![]() Nakon toga slobodno naručiš pizzu i napojiš je sa onih pripremljenih dvije litre vina. I kak veli AMD-nakon toga u životu neće od tebe ništa očekivati ![]() Nakon toga-na tebi je samo da pohvališ hranu koju je skuhala, tu i tamo je iznenadiš cvijećem ili novim kućanskim pomagalom (bolja solucija) i uživaš...
![]() |
#10039 |
Strichek Moderator
|
Viš viš nije ni tološa ideja, ali sam odlučio da stvarno pokušam napravit nekaj kaj će se ne samo njoj svidjet nego i meni, inače ću sam sebe tješit da kuhinja, nažalost ili nasreću, nije moje mjesto ![]() Kućanskim pomagalom hmmm mislio sam joj za rođendan kupit tipkovnicu i miš combo (malo skuplje ofkors a ne neki shit ![]() Eto šta je imat dečka za informatičara ![]() ![]() OMG prolupo sam totalno ![]() ![]() ![]() Odo dalje delat, ovo razmišljanje me ubija ![]()
![]() |
#10040 |
Pod naletima kopita zla
|
@amd i jelc kako se prokleto vidi da ste već dosta u braku ![]() @buljo ja ti prelažem da se potrudiš je će ti se isplatiti...o da ![]() *ali opet pripazi da to ponoviš tek za godinu..dvije..nemoj prečesto jer će te shvatiti kao osobnog kuhara...a to je loše..povratka tada tehnički nema..samo je možeš početi polako odvikavati ![]() ako ne vjeruješ pitaj codiaca kako on naplačuje svojoj kada joj servisira komp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10041 |
Super Moderators
|
![]() |
#10042 |
mrzi zimu
|
jooooooj...bolje mi je da šutim ![]() uglavnom, još uvijek sam gladna jer za gablec nisam dovoljno jela ![]() ![]() morat cu doma jaja sa špekom bacit na tavicu ![]()
![]() |
#10043 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10044 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nije bilo potrebe da mi netko objašnjava budući da se od 16.5 brinem sam za sebe ![]() Brak je došao tek kad sam imao 24. Imao sam lijepog vremena i naučiti kuhati i razviti goreopisane tehnike ![]() Ustvari-ako znaš kuhati, normalno razmišljaš i ozbiljno shvatiš ono kaj je napisano u sljikici koju je Bugica postala...biti ćeš sretan, veseo i de-beli dok te ne ubije kolesterol i prekomjerna težina ![]() Ako znaš kuhati možeš tu i tamo uletit i napravit papicu (roštilj koji je muški posao ili kad ti je žena bolesna/umorna a nije na odmet ni napraviti dojam da ti sve radiš kad te punica posjeti...) Ako pak ozbiljno shvatiš onaj tekst u sljikici-eeeee care...onda budeš uživao u sceni kad TI njoj veliš da ti se ne da...da bi ali...i slična sranja... Kao kaj veli reklama za Master-NEPROCJENJIVO ![]() Pa neka za promjenu ONA malo misli kako je problem u-njoj ![]() Kaj je napravila. Zar je ne voliš više. I imaš li drugu.... Radi li to ona na krivi način ![]() Ne treba ti biti neugodno-to one nama rade svaki dan. Ili budu ako dozvolimo. ![]()
![]() |
![]() |
#10045 |
prcknedl
|
Danas smo vecerali nojevo jaje. ![]() Slike uploadam poslije, ne da mi se sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10046 |
Super Moderators
|
Ja sam danas bio na siru i vrhnju i malo domaće kobasice ![]() Nije bilo loše ali osjećam laganu prazninu u škembi ![]()
![]() |
#10047 |
Premium
|
Jučer sam večerao juneće šnicle na naglo ![]() Danas ujutro ![]() ![]()
![]() |
#10049 |
Super Moderators
|
Danas komadić pečenog pu-ajceka, špinat i pire-krumpač. Rok ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|