|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
(rijeseno) Optiarc 7170A greska kod citanja medija
####################### Dumping/Recording Progress Log ####################### ********* Time stamp of this log file: 12.8.2007 17:39:49 ********* 17:39:49 Podaci o Procesoru: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz x 2 (3482MHz) 17:39:49 Skidanje medija: (K ![]() 17:39:49 Način čitanja: Glavni način 17:39:49 DVD Informacija o Izvoru : Sekcija: 1, Traka: 1, Dužina: 3.88 GB / 452:32:64 17:39:53 Zapisivanje slike : F:\New.mdf 17:44:07 Greška u čitanju medija : 1815942 17:44:07 Skidanje medija nije uspjelo! 17:44:07 Poruka o grešci : [04/08/03] - Logical Unit Communication CRC Error (Ultra-DMA/32) 17:44:07 F:\New.mds: Zapisivanje slike obustavljeno! Przilica ne cita dobro, snimi okej, ali citanje nikako ne radi...jel ima ko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Možda je medij djelomično oštećen, ili barem izgreban i slično, a NEC prže čitaju brzo, međutim dosta su osjetljive na "nesavršene" medije. Pa je možda u tome problem. Probaj očitati (tj. kopirati) medij u drugom optičkom uređaju, pa javi jel uspjelo ili ne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
3.14zda ®
|
OLE, pomogla mi je ekipa sa usenet news grupe hr.comp.hardver, dali su mi linkove za novi FW i jednostavnije flashanje Optiarca[NEC+SONY], treba samo bootati win u safe modu i pokrenuti .exe koji se skine...radi prza sad kao sat i puno tise nego prije. Evo i ovdje linkovi ako ikada nekome zatreba. http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/Optiarc-AD-7170A/ http://binflash.cdfreaks.com/ http://www.micheldeboer.nl/firmware/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Znao sam da novije NEC prže imaju problema s "re-linking spikes" tj. s prženjem, ali nisam znao da neke imaju problema s čitanjem, barem ne takvih koji se riješe novim firmware-om. BTW, a kako si ti dosad flashao? U DOS-u?
![]() |
#7 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
Pa samsung i pioneer samo ruknes .exe iz winxp direktno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Ma znam, kao i sve druge prže, nego kažeš da su ti "dali linkove za jednostavnije flashanje Optiarca", pa pitam kako si dosad flashao. Ma, nema veze, samo usput pitah. ![]() Bitno da je proradilo kako treba. BTW, moj tisućiti post. Jesam spor, neki su nakupili više u duplo manje staža. Lijen za pisanje... ![]()
![]() |
#9 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
Pa cuj, kad vidis ovu proceduru koju sam prvu nasao, ovo sto mi je Buki dosapnuo je piece of cake...pazi sad ovu prvu verziju na koju sam odljepio i odlucio bolje przu baciti kroz prozor nego to sve napraviti prije flashanja: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Potaknut ovim postom flashnuo sam ju sa 1.02 na službenu 1.04 i sad sve DVD-ove čita (prije nije čitao neke snimljene sa Pioneerom). Čak i uredno piše na FUJI 8x DVD-R (prije nije). ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
3.14zda ®