|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Ja imam Saphire X1950 Pro (doduše sa AGP-om) i grafa je zakon! Ali ja nisam naletio još ni na jednu igru koju nisam mogao igrati sa ako ne full onda pristojnom grfikom. DA ja biram ponovno bi kupio nju, ali u PCIe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
žicless surfer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Isto tako, da ne otvaram novu temu: 1. da li je bolje dati 200 kn više i uzet 1950xt sa ati vulgaris coolerom? 2. da li je bolje za te novce uzet 1950pro verziju sa 512mb, ali sa ati vulgaris coolerom? 3. kako se prema powercolor 1950pro sa accelero hladnjakom odnosi ista gigabyte sa zalmanom vf700alcu po pogledu performansi, oc-anja i tišine rada? hvala unaprijed na odgovorima!
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
milsim da ti je najisplativije uzeti najjeftiniju X1950pro, a što se tiče OC-a, ova moa se dobro kloka sa GPU 575 na 655, i MEM sa 693 na 750MHz i to nije max OC, a OC-ao sam samo za potrebe 3D marka 06' pa je reza 5800marka |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo, imam i ja dilemu. Postavio sam topic (vidi sig) i uglavnom se preporuča X1950Pro. Uglavnom, casual gamer, tu i tamo neki rpg odigram i htio bih normalno igrati Hellgate London i The Witcher. Najviše radim s videom, i hardverski podržan h264 HD mi je jako bitan. Negdje sam ovdje u nekom topicu vidio da to radi sam ak se gleda s PowerDVDem, što je bzvz ak je istina. Dakle, mene zanima ovo - da li hardverski podržan HD znači da će GPU odrađivati svoj dio posla uvijek kad radim s HDom, npr kad radim montažu u Vegasu, ili to šljaka samo kod gledanja filmova, i to s određenim programima? I nakon toga, koja je grafa bolja za mene? X1950 Pro ili 2600XT? Nekako naginjem ka 2600XT ali još uvijek nisam siguran.
![]() |
#70 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Prilikom odabira grafičke preporučam ti da baciš pogled na ovu stranicu ako ne misliš klokat: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html. Kao što ćeš i sam zaključit, najbolji izbor bi ti bila jedna 8800 ako možeš izdvojit oko 2000 kn. Ako ne, a želiš klokat, onda si uzmi jednu 7900 čija je možda i najveća zamjerka što ne podržava Dx 10. Ova zadnja se može opako klokat bar kažu, pogledaj na net, imaš jedan članak di uspoređuju 7900 sa x1950, ali nažalost sad ti neznam adresu. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Imaš u topicu koji sam postavio sve objašnjeno, ne mislim klokat, nisam gejmer, al bi htio dvije navedene igre igrati u nekoj normalnoj kvaliteti. Nvidiu ne želim (isto objašnjeno u topicu zašto). Dakle, gledam x1950 Pro i 2600Xt.
![]() |
#72 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: McG. 17.08.2007. u 13:14. Razlog: Par slova viška.:) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
2.512MB rama joj nista apsolutno ne znace 3.Ja vise volim Arctic Cooling rjesenja od Zalmana oduvijek, ali to je moje subjektivno misljenje... Sto se tice OC-a, CoD2 mi radi na max postavkama do jaja bez trzanja, NFS:MW takodjer...temperatura na ovim laganim overdrive frekvencijama ne prelazi 60 celzijusa u full loadu. 594MHz core i 695MHz memory on sam nabije kad dignes drivere i meni pase. Za 1134kn mi se to cini najbolja kupovina medju svim grafickim karticama. http://img57.imageshack.us/img57/8472/overdriveet1.png Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 17.08.2007. u 22:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sve slike preko 50 kila staviti u thumbnails.
![]() |
Uređivanje | |
|
|