|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Mozilla firefox problem
Moze mala pomoc oko jednog problema sa Firefox mozillom 2.0.0.1. To je od cure komp, radi se 666Mhz i 400tinjak Mb i Win 98-ici. Radi se o tome da ima ADSL i prije je sve radilo normalno,ali sada na neke stranice se nece spojiti. Recimo net.hr i gmail i jos neke,se nece nikako spojiti.Cak ni promet nejde(recived/sent),a druge stranice rade normalno. Ne razumijem kako da to rijesim,moze pomoc? Ne zelim puno prcakti po kompu,mislio sam da reinstaliram mozillu firefox ali ne znam da li cu onda morati podesavati opet connection,jer kao sto kazem strah me da nesto ne zeznem jer nije moje i bla bla bla,razumijete me...ajde dajte koji prijedlog... e da isto se dogada i na I.E.ru EDIT: Reinstala na firefox 2.0.0.6 i nije pomoglo.
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 15.08.2007. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
pogledaj jel ima firewall ili neki sličan program koji blokira stranice ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ne nije do firewalla,mislim da nesto ne valja sa javom,kaze da mi fali javascript,sada cu probati reinstalirati javu,ali vidim da mi nece ni tu stranicu otvoriti. idem probati...ako netko ima javu neka mi cimne na email. thanx prijedlozi? evo koji error mi dode kada idem na gmail: "JavaScript mora biti omogućen kako bi koristili Gmail u standardnom prikazu. Međutim, čini se kako je JavaScript ili onemogućen ili ga Vaš preglednik ne podržava. Kako bi koristili standardni prikaz, omogućite JavaScript izmjenom opcija Vašeg preglednika, a onda pokušajte ponovno. Kako bi koristili Gmailov osnovni HTML prikaz, za koji ne treba JavaScript, kliknite ovdje. Ukoliko želite vidjeti Gmail na mobitelu ili sličnoj napravi kliknite ovdje." E sada mi je sve jasno samo ne znam kako da instaliram javu kada ju nemam na CD-u a sa neta ne mogu skinuti jer mi nece stranicu otvoriti za download jave...
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo ako oceš ja sam uplodao Javu pa skini http://rs146.rapidshare.com/files/49...ows-i586-p.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Hvala!
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Nisam problem rijesio sa reinstalom javom.Imali tko nesto drugo jer sam vec poludio....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|