|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
update konfiguracije
intel strikes again... poučen PREDOBRIM iskustvom sa svojom "starom" intel pločom, uzeo sam novu intel d865perl sa onboard zvukom i lanom... na ploči je P4 2.8GHz HT na 800fsb-u i 2x512ddr400 rama. vga je ati 9500 128mb softmodan u 9700 koji radi kao metak, prezadovoljan sam... uzeo sam i novo napajanje fortron 300W u ve-milu, mogu samo reći da je tiho i snazno... na tomshardware testu fortron-ovo 350w napajanje je izgorilo tek na 410w a neka 400w napajanja su izgorila na 380w i slicno... uglavnom danas (pardon juce, ponoc je prosla) sam dobio novi hard hitachi deskstar 7k250 sa 8mb cachea 80gb sata... koji je došao da zamjeni mog hitachia 180gxp 80gb 2mb cache 7200rpm pata hard... ono što sada vidim je da comp LEETIIII, osjetno brze (u odnosu na 845pe, P4 2.4 533fsb i 512ddr333 samsunga isti vga, hitachi 180gxp)... pripremam se za jos neke updateove, kao sto su dvd+-rw recorder... jos jedan hitachi kao ovaj sto sam uzeo da ih stavim u raid... e da, necu stati dok nevidim intelovu bonazu u svom compu ![]() ![]() imao sam i opet sam uzeo intel plocu, ja nisam overclocker, mene zanima 100% stabilnost sistema koji se nikada zbog hardware-a nije srusio... mbo intel + cpu intel + kvalitetan ram = stabilnost i brzina ono sto zanima mene i pretpostavljam vecinu korisnika je comp koji moze sluziti, koji je brz, stabilan, pouzdan... intel kika a$$ i ljudi mogu pricati sta hoce, pravilo koje vredi od davnina: koliko para toliko muzike bye... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
pazi ovu spiku: AMD strikes again Poučen predobrim iskustvom sa svojom nforce2 pločom, uzeo sam novu abit k8v max3 sa onboard zvukom i lanom...na ploči je athlon64 3200+ i jednom gigom corsaira vga je ati radeon9800se modano u 9800 pro koji radi kao zvijer, baš sam zadovoljan. Zalmanovo napajanje...anandtech..pcekspert...bla bla moja dva maxtora od 120gb je uhvatila fjaka, pa sam si uzeo dva raptora od 76gb I uključim ja komp kad ono sve leeeeti, barem duplo brže od nforce2+duron2.2+512 ddr400... i sad ću još uzet dvdrw te audigy 2 onu novu imao sam i opet ću imati ploču na kavlitetnom čipsetu...mene zanima overclocking i tweaking i sve to i od komponenti koje uzimam tražim 100% stabilnost ne u normalnim, već i u extremnim uvjetima jer mene zanima brzina, stabilnost i pouzdanost, i ništa više ![]() amd kika ess, i tu vrijedi pravilo: koliko para toliko muzike --- Heh nadam se da sad vidiš koliko je tvoj post glup, nhf ali što si ti očekivao od vrhunskih komponenti za koje si dao tko zna koliko novca? Da ne rade stabilno? Bilo koji procesor, uboden u kvalitetnu matičnu, 1 gigom skupog rama, vrhunskim napajanjem, itd itd, će bit brz i stabilan. Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|