|
![]() |
#9691 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#9695 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#9696 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Brings back memories? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9698 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ewwwwww.... J...o mater s oproštenjem kad otvorim topic "Žderonje" a zadnji post je prepucij. Onak, NE. Moderatori? ![]() ![]() Shot with Canon PowerShot A530 at 2007-06-27 ![]() Shot with Canon PowerShot A530 at 2007-06-27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9699 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sisa-ne spamaj thread ![]() Ždere? Pa kaj ja znam...drugi petak? Trebal sam sa Zedom ići provjerit nekakvu rupu za Žderanje ali se pes pogospodio od kad se uhl***io u državnu službu ![]()
![]() |
#9700 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#9701 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...bas sam poklopala sendvič sa zimskom ![]() ![]() ![]() netko je spomenuo bučnicu...na to mogu reći samo ![]() ![]() danas idem kod mame na finu domacu klopu...jos ne znam kaj kuha ali znam da ce sigurno napraviti pitu od jabuka ![]()
![]() |
#9702 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
U ponedeljak sam se vratio s 9dnevnog lutanja Mediteranom (Italija, Spanjolska, juzna Francuska) i jedva docekao domacu hranu. Sada samo buce varivo, bijeli zganci, pole, domaca sunka i kobase...u povecim kolicinama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9703 |
a.k.a. LOPOV
|
![]() |
#9704 | ||
Super Moderators
|
ccc...kak se organi drže skupa ![]() Citiraj:
![]() Nije mjesec dana nego dva tjedna max. Papak ![]() Neko je hvalio čobanac od tamo, trebali bi u izvidnicu... Citiraj:
![]() |
![]() |
#9705 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
meni došlo frtalj koluta mladog paškog sira. Odmah iskoristio i naribao ga po tjestu za ručak, pa će ić sandwich s time, pa će ić bez sendviČa, pa ga nraibat na neku mesinu, pa opet bez ičega ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9706 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9707 |
Super Moderators
|
Sve sam se nekak zaželio-juhe ![]() Dovukao sam ramstek, komadić junećih mišića, u škrinji imam rep...domaći grincajg. Sutra rano ujutro se kreće u akciju. Juha sutra za predjelo, u ponedjeljak meso, krumpač i paradajz-sos ![]() Ili još bolje kopar-sos...već mi sad bale cure ![]()
![]() |
#9709 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo da i ja nabacim kojeg sam vraga prozdro... Uletile u zeludac tri polpete,brdo pomfria,jaje na oko,salata,pomidor+krastavac malo kruha i sve zaliveno cedevitom...sada kao treba raditi...aha mos si misliti...
![]() |
#9710 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9711 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
pijuckam kavicu....zeludac se zali....mogo bi nesto i pojest.... anyway posle idemo na svadbu pa cu se nazderat i natankat.... pa besplatno je ne?wish me luck.... ![]()
![]() |
#9712 |
Moderator
|
Ja sam se maloprije digao totalno rasušen. Tijelo traži tekućinu. Nočas sam pojeo mješano meso sa dodatkom janjetine i odojka i domaćim kruhom, ali smo već oko 3 ujutro malo ogladnili pa nam je Duda spremila tost sendvič sa pršutom i sirom. Bemti jesam senilan. Znam da sam još nešto jeo, a ne sječam se. Kikiriki i grickalice ne računam kao niti dva slatkača. Idem si u friškać po jedan mrzli Pan, a za ručak budu pljeskavice.
![]() |
#9714 |
Super Moderators
|
Ja sam se tako napucao juhe da nisam mogao disat...tek sad sam počeo lagano po desertu ![]()
![]() |
#9715 |
Moderator
|
Došao sam doma prije pola sata iz Stare Save. Svinjski sam se prežderao. Jeo sam Puretinu u chili umaku s rižom, žena Njoke u umaku s 4 vrste sira, frendica puretinu u umaku od šampinjona s njokima i frend Tjesteninu u Chili umaku i sve fino zaljevali sa pivkanom. ![]()
![]() |
#9716 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uhhh, ja sad dosao sa rostilja, cevapi, vratina, piletina, istarske kobasice, raznjici. Popio sam 5 Zuja Cool i sad prezivam i podrigujem....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9718 |
Pod naletima kopita zla
|
asto je to sexy...pišekenje ili to sto si se najela ![]() dobro pazi kaj ces reci ![]() ja nisam jeo od jucer u 19h..i tada sam jeo pržene ribice s krumpir salatom idem pod HITNO nesto baciti u kljun..ovo vise nema smisla..gladan sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9719 | |
nautic expert
|
Citiraj:
plan je da dofuramo meseka i priloga za gradele koje su nam tamo na raspolaganju i to u solidom hladu. ![]() samo strah me je javiti točno vrijeme kada čitam ovakve postove. možda pomogne da dofuram obilne količine kole? ![]() valjda ćete znati kamo se kod vas može doći do još materijala za na vatricu ako prifali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9720 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam sutra/ponedeljak navecer u Trstu, tako da ......hmmmmm, mozda odgodim Trst ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|